Silviu Țolu, mesaj către Lili Sandu: "Mi-e dor de tine"

Silviu Țolu, mesaj către Lili Sandu:  Mi-e dor de tine
Citeste mai mult despre: Lili Sandu, mesaj, Silviu Tolu,
Data: 31 Ianuarie 2020
Diferența dintre ei e de 12 ani-Lili e mai mare, dar formează unul dintre cele mai frumoase și mai solide cupluri din showbiz.

De ceva vreme, relația lor se desfășoară la distanță, pentru că Silviu Țolu a luat o decizie radicală, care speră el că-i va schimba viitorul în bine. Mai precis, s-a mutat în Italia, acolo unde studiază moda la Universitatea din Bologna. Iubita lui, Lili Sandu, a dezvăluit că și-a susținut partenerul să-și urmeze visul și a ales să îl viziteze în weekeduri. Chiar și așa, dragostea e mare. Și la fel și dorul! Tocmai de aceea, Silviu mai postează pe Instagram mesaje ca acesta de mai jos, în care îi spune iubitei că îi simte lipsa. Lili Sandu îi răspunde de fiecare dată, semn că e foarte fericită că bărbatul se gândește la ea. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Silviu Tolu (@silviu.tolu) pe

Cei doi îndrăgostiți comunică des prin mesaje...publice. Un alt exemplu e legat de o postare în care Silviu povestește cum, în cadrul unei vizite făcute cu cei de la facultate la un brand de modă, a găsit pe pereți o fotografie în care apărea el ca model. Mai în glumă, mai în serios, Lili l-a întrebat dacă asta înseamnă că de acum încolo vor avea reduceri la respectiva marcă de haine. 

Relaţia dintre Lili Sandu şi modelul care a făcut furori în Fermă, a debutat iniţial ca o prietenie. Cei doi s-au întâlnit în Istanbul, unde el lucra, iar ea se afla cu o prietenă în vacanţă. 
 
Lili a povestit că s-a îndrăgostit de Silviu pentru că este un bărbat sincer, pentru că la început îi trimitea scrisori şi pentru că alături de el a simţit că trăieşte autentic, fără măşti. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Silviu Tolu (@silviu.tolu) pe


PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA UN INTERVIU SPECIAL CU LILI SANDU:

FOTO: INSTAGRAM SILVIU ȚOLU
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies