Simona Halep a rămas fără terenul din Bușteni, primit când a fost desemnată cetățean de onoare! Anunțul autorităților

Simona Halep a rămas fără terenul din Bușteni, primit când a fost desemnată cetățean de onoare! Anunțul autorităților
Citeste mai mult despre: Simona Halep, Busteni,
Data publicarii: 20 Ianuarie 2023
Data actualizare: 20 Ianuarie 2023
Simona Halep a primit în 2014 un teren în Bușteni, iar acum autoritățile au decis să îl retragă. Motivul? Lipsa de inițiativă privind realizarea unor construcții pe acel spațiu.

Mai multe terenuri din Bușteni au fost acordate gratuit unor cetățeni de onoare, precum Simona Halep, însă acesteia i s-a retras dreptul de folosință din cauza faptului că nu a respectat parteneriatul semnat.

Simona Halep era obligată să înceapă construcțiile pe acel spațiu în cel mult un an de la primire, lucru care nu s-a întâmplat. 

Primarul orașului Bușteni, Mircea Corbu, a anunțat în cadrul ueni postări pe Facebook faptul că a fost deja semnat contractul de finanțare pentru construirea a trei blocuri pe spațiile revendicate de la foștii cetățeni de onoare.

„Acest proiect este unul dintre cele mai importante depuse până în acest moment de către Primăria orașului Bușteni, proiectul privind construirea a trei blocuri nZEB de locuințe sociale pentru tinerii din orașul Bușteni. Terenurile propuse pentru construcția acestor blocuri sunt localizate pe Str. Urlătorii și Str. Ștefan Cel Mare, iar valoarea eligibilă aprobată este de peste 14 milioane de Lei, fonduri europene obținute prin programul PNRR. Suntem nerăbdători să demarăm etapa de implementare a acestui proiect”, a anunțat primarul din Bușteni.

Simona Halep a uitat de griji și a plecat în Dubai

Simona Halep nu pierde timpul cât așteaptă un răspuns oficial în cazul scandalului de dopaj. Sportiva a plecat în Dubai, acolo unde se pare că îmbină utilă cu plăcutul.

A avut antrenamente intense, dar s-a și relaxat. Sportiva le-a arătat fanilor din mediul online mai multe imagini cu faimoasa clădire Burj Al Arab, dar și o plajă de lux. 

Vezi mai jos galeria foto!

Sursă foto: Instagram/Getty

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!