• PRO TV
  • Simona Halep, relaxare de campioană după primul trofeu câștigat în 2022

Simona Halep, relaxare de campioană după primul trofeu câștigat în 2022

Simona Halep, relaxare de campioană după primul trofeu câștigat în 2022

Bucurie fără margini, pentru fanii Simonei Halep! Admiratorii campioanei sunt în extaz după ce românca a prins din nou gustul victoriei. Simona Halep s-a relaxat împreună cu staff-ul ei după trofeul cucerit la Melbourne Summer Set 1.

Simona Halep a ajuns la al 23-lea titlu după ce a câștigat finala de la Melbourne în fața Veronikăi Kudermetova. Melbourne Summer Set 1 este primul turneu al anului 2022 și primul adjudecat de româncă de la succesul de la Roma, din 2020.

Simona Halep și-a îngăduit o zi de relaxare și s-a plimbat cu barca pe râul Yarra, din metropola australiană. Campioana de la Roland Garros și Wimbledon a fost însoțită de Daniel Drobre și Adrian Marcu, antrenorii săi.

Fanii ei i-au transmis mesaje pline de căldură și au felicitat-o pentru primul trofeu cucerit în Australia.

O croazieră este binevenită pentru o Campioană ca tine! Felicitări, Simo! Este incredibilă starea de bine pe care ne-o oferă victoriile tale! Te rugăm însă muuult să nu te mai sancționezi atât de dur pe teren când faci greșeli. Este dureros pentru fanii tăi”, i-a transmis o admiratoare.


Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Simona Halep l-a pomenit pe Darren Cahill, cu care a colaborat aproape 6 ani.

L-am văzut pe Darren la acest meci, l-am văzut pe ecran, aș vrea să-i mulțumesc că a venit să mă urmărească. Nu mai este antrenorul meu, dar este precum familia mea. Este mereu o plăcere să vin în Australia și simt că sunt parte din Australia. Vă mulțumesc din nou”, a spus Simona imediat după ce a câștigat finala de la Summer Set 1.

Pentru Simona Halep urmează turneul de Mare Șlem Australian Open, care debutează la 17 ianuarie. Românca a fost la un pas să impună aici în 2018.

Fotografii: Getty Images/@simonahalep

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni