• PRO TV
  • Singura dorință a lui Alec Baldwin pentru 2022, după tragedia care a lovit familia lui în 2021

Singura dorință a lui Alec Baldwin pentru 2022, după tragedia care a lovit familia lui în 2021

Singura dorință a lui Alec Baldwin pentru 2022, după tragedia care a lovit familia lui în 2021

Alec Baldwin și-a făcut o listă scurtă de dorințe pentru 2022, pe care îl vede ca pe un an al speranței și al „adevărului”. Actorul de 63 de ani încearcă să-și revină după tragedia care a îndoliat echipa de producție a filmului „Rust”.

Alec Baldwin are o singură dorință în 2022, și anume ca adevărul poveștii cu final tragic de la filmările peliculei Rust să iasă la lumină. Actorul de 63 de ani le-a dezvăluit admiratorilor săi virtuali că și-a făcut o listă scurtă de dorințe pentru 2022, iar aceasta cuprinde eliminarea oricărui gând negativ.

În luna octombrie 2021, o femeie din echipa de producție a peliculei Rust a murit după ce a fost împușcată accidental de actor.

Aceasta a fost, cu siguranță, cea mai grea situație în care am fost implicat vreodată și am nădejdea că oamenii responsabili cu investigarea tuturor acestor lucruri vor ajunge la adevăr cât mai curând posibil. Nimeni nu vrea adevărul mai mult decât mine”, a spus Baldwin într-un video postat pe Instagram.

Citește și: Mărturia lui Alec Baldwin după ce a ucis-o, din greșeală, pe Halyna Hutchins în timpul filmărilor

Actorul a dezvăluit că în 2022 va încerca să nu permită lucrurilor negative să-i afecteze viața de familie și cariera.

Singurul lucru pe care vreau să-l iau în considerare cu mare atenție în acest an și să mă forțesc cu adevărat este să încerc să nu permit negativității din viața mea să mă afecteze.

Scopul meu în noul an este pacea, conștientizarea, conștiința, aprofundarea relațiilor mele cu oamenii pe care îi iubesc, aducerea lor mai aproape de mine și îmbunătățirea relațiilor cu oamenii la care țin, dar poate că nu mai apuc să-i văd pe prea mulți dintre ei”, a mai spus actorul.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni