Smiley a dezvăluit ce nu vrea să moștenească fiica lui de la el. „Asta să fie singura ta grijă”

Smiley a dezvăluit ce nu vrea să moștenească fiica lui de la el. Asta să fie singura ta grijă
Smiley și Gina Pistol au o fetiță. FOTO: @smiley_omul
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 26 Mai 2021
Data actualizare: 26 Mai 2021
Smiley nu s-ar supăra dacă fiica lui, Josephine Ana, i-ar moșteni talentul și succesu și s-ar declara satisfăcut dacă n-ar împrumuta prea mult din trăsăturile sale fizice. Artistul și-a surprins fanii cu o dorință neobișnuită.

Talentul poate fi cultivat, succesul poate fi construit, însă forma nasului nu poate fi schimbată decât cu bisturiul. Smiley nu vrea ca fiica lui, Josephine Ana, să-i moștenească această trăsătură fizică și a recunoscut asta în fața admiratorilor săi.

Acel moment când știi ce nas ai și nu vrei să ți-l moștenească copila”, a scris Smiley în dreptul unei fotografii cu profilul său, postată pe Instagram.

Asta să fie singura ta grijă! Sunt alte aspecte importante în viață. Copila să fie sănătoasă”, i-a transmis o admiratoare.


Ai profil frumos, ca al unui grec antic”, a scris altcineva, asigurându-l pe Smiley că n-are motive să se simtă complexat.

Mărturisirea vine la puțin timp după ce artistul a lansat o provocare pentru fanii lui, pe care i-a invitat să-i facă portrete folosindu-se de creativitate și de instrumentele artei digitale.

O dată la fiecare două săptămâni, Smiley va alege un portret pe placul lui, pe care îl va afișa în dreptul fotografiei de profil. Mai jos e cel mai recent portret apreciat de Smiley.


În luna februarie a acestui an, cu o lună înainte să devină tată, Smiley a mărturisit ce n-ar vrea să afle fiica lui despre el. În podcastul lui Damian Drăghici, artistul a declarat că ar vrea să rămână secret „cu câte fete am fost înainte de maică-sa”. 

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți la 9 martie 2021 și și-au botezat fiica Josephine Ana. Recent, artistul a mărturisit că fetița are trăsături de la amândoi, prin urmare e greu de stabilit „cu cine seamănă” mai mult.

Fotografii: @smiley_omul/PRO TV

Vezi și VIDEO: Smiley, viață schimbată de când e tată
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies