Smiley a dezvăluit cine este femeia pentru care a scris piesa “Ne vedem noi”

Smiley a dezvăluit cine este femeia pentru care a scris piesa  Ne vedem noi
Citeste mai mult despre: Smiley, iubita Smiley, ne vedem noi,
Autor: Alina Popa
Data: 07 Octombrie 2020
Faptul că orice piesă scoasă de Smiley devine hit peste noapte nu mai este un secret pentru nimeni. Ultima melodie are peste 1,4 milioane de vizualizări în două zile de la lansare. Cine l-a inspirat pe Smiley pentru versurile din “Ne vedem noi”? Artistul le-a mărturisit fanilor că a scris piesa pentru iubita sa.

“De obicei nu fac astfel de destăinuri, dar trebuie să vă mărturisesc că am scris acest cântec cu gândul la Iubita Mea. Acum că știți secretul, vă rog să o ascultați (o găsiți în link-ul din bio) și poate îmi spuneți în comentarii care vers i se potrivește cel mai mult”, a scris Smiley pe Instagram. Artistul a postat și o fotografie în care apare lângă iubita sa, Gina Pistol, cântând la chitară. Imaginea a strâns sute de comentarii în care fanii i-au felicitate pentru frumoasa poveste de dragoste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

Se pare că iubita i-a purtat noroc, pentru că piesa în colaborare cu Delia a intrat în topul celor mai ascultate piese din lume în acest moment. Ascultă melodia aici!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

“Bună dimineața! #nevedemnoi este pe locul 13 în topul celor mai ascultate piese din lume în acest moment. Mulțumesc tuturor românilor care duc muzica noastră mai departe în toată lumea. Mulțumiri și celor din Austria, Marea Britanie, Germania, Italia sau Spania”, a mai scris artistul. Smiley a pus și o captură cu dovada reușite, iar melodia cântărețului,  apare în top alături de artiști ca Billie Eilish, Dua Lipa sau Shawn Mendes.
 

Smiley a scris piesa la începutul pandemiei

Piesa „Ne vedem noi” s-a născut la începutul pandemiei, într-o perioadă în care oamenii nu se puteau vedea unii cu alții, când Smiley, abia întors din SUA, a decis să se autoizoleze în casa sa, împreună cu o parte dintre colegii de la HaHaHa Production alături de care fusese plecat: „Eram în mansarda mea, alături de Lucian Nagy și de Șerban Cazan, fiecare dintre noi era departe de ai lui, de persoanele iubite, și așa a apărut «Ne vedem noi». În perioada aceea făceam multe live-uri pe Facebook și pe YouTube și chiar am cântat atunci, la cald, părți din piesă oamenilor care erau pe recepție. Abia după ce am terminat-o am simțit că-i lipsește dimensiunea feminină, că este de fapt un dialog muzical între un el și o ea și iată că, după o altă perioadă de lucru, auziți acum varianta ei finală, cu Delia”.

Vezi și VIDEO: "The Bus", cafeneaua pe roți care livrează fericire oamenilor. Descoperă povestea ei și a fondatorilor

 

FULLSCREEN
Smiley a dezvăluit cine este femeia pentru care a scris piesa “Ne vedem noi”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies