Smiley, așa cum nu a mai apărut niciodată: i-a “furat” rolul lui Tom Cruise în Top Gun :)

Smiley, așa cum nu a mai apărut niciodată: i-a furat rolul lui Tom Cruise în Top Gun :)
Citeste mai mult despre: Smiley, My Love, Top Gun,
Autor: Redactia
Data publicarii: 07 Octombrie 2019
Data actualizare: 07 Octombrie 2019
Smiley este în culmea fericirii! Cea mai nouă piesă a lui, My Love, lansată săptămâna trecută, face deja furori pe Youtube! My Love este în topul celor mai populare clipuri, iar artistul a sărbătorit într-un mod inedit: s-a transformat în Tom Cruise pe afișul filmului Top Gun :)

“Cam așa sărbătoresc de fiecare dată când intru în trending!", este comentariul care însoțește imaginea haioasă, care face furori printre fani. Astfel, cu ajutorul Photoshopului, Smiley apare alături de superba Kelly McGillis.

“Poți foarte bine să o pui pe Gina în locul ei!”, i-au comentat fanii, amuzați de ce i-a trecut prin cap artistului. Smiley a recoscut, de curând, că este într-o relație cu Gina Pistol.

Cântărețul în vârstă de 36 de ani a declarat că nu s-au afișat ca și cuplu, deoarece dorește să o protejeze pe Gina de bârfele care ar putea să apară. 

"Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea", a spus Smiley în Unica.

Videoclipul piesei My Love, care deja a ajuns un hit în doar câteva zile, este filmat în America de către Edward Aninaru, la Salvation Mountain din Deșertul californian, o construcție plină de simboluri, dedicată credinței și iubirii. 

Deși este un loc deschis vizitatorilor și celor care vor să mediteze, filmările la Salvation Mountain se fac doar pe baza unei aprobări și a compatibilității dintre artist cu opera sa și valorile pe care le reprezintă spațiul. După ce i-au studiat activitatea și muzica, cei de la Salvation Mountain au remarcat vibe-ul piesei “Acasă” și i-au primit cu bucurie pe Smiley și echipa sa pentru filmări.

“Filmările au durat o zi întreagă și pot să spun că mi-a fost cel mai cald din toată viața mea, cred că erau în jur de 50 de grade. În plin deșert, fară niciun pic de umbră și sub un soare puternic, am rezistat până la urmă și a ieșit un clip bun”, povestește Smiley care a avut alături la filmările clipului un fotomodel exotic din Los Angeles.     
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies