Smiley dezvăluie scenariul său pentru finalul "Game of Thrones"

Smiley dezvăluie scenariul său pentru finalul Game of Thrones
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 16 Mai 2019
Data actualizare: 16 Mai 2019
Invitat joi în cadrul emisiunii "Deșteptarea" la Europa Fm, Smiley a atins și cel mai de actualitate subiect, și anume Game Of Trones, cel mai vizionat și premiat serial existent până acum.

Declarat un fan convins al serialului, Smiley a ținut să precizeze că sezonul 8 al producției nu l-a impresionat foarte mult, spunând că l-a perceput "prea grăbit" 

"Mi se pare că ultimul sezon a fost foarte grăbit. Toate personajele parcă dintr-o dată au devenit altceva. Acum mă uit pentru că am văzut toată seria și vreau să văd cum se termină. Parcă au avut un anume buget și li s-a spus să se încadreze în el" a spus smiley la Europa Fm

Întrebat despre un posibil scenariu al serialului, artistul spune: "Eu cred că se va întâmplă așa, John va trebui să ia decizia, și anume s-o omoare pe mătușa lui, Daenerys."

GoT este cel mai de succes program al HBO, cu circa 30 de milioane de telespectatori în Statele Unite şi alte zeci de milioane de fani în întreaga lume. Producţia este bazată pe romanele lui George R.R. Martin din seria „A Song of Ice and Fire”.

"Game of Thrones" a primit în total 128 de nominalizări din partea Television Academy, obţinând 47 de premii Emmy, dar și cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani, precum şi un premiu Peabody.

Serialul ”Game of Thrones” se va sfârși pe 20 mai 2019. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies