Smiley, fără regrete și fără secrete. „Niciodată nu mi-am dorit ceasuri scumpe, mașini, case și vacanțe exotice

Smiley, fără regrete și fără secrete. Niciodată nu mi-am dorit ceasuri scumpe, mașini, case și vacanțe exotice
Citeste mai mult despre: Smiley, muzica, Romanii au talent, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 25 Martie 2022
Data actualizare: 25 Martie 2022
Smiley, simpaticul prezentator de la Românii au talent și cântărețul îndrăgit de milioane de români, a vorbit recent despre lucrurile care îl fac cu adevărat fericit în viață. El a dezvăluit pe cine admiră cel mai mult, dar și care sunt calitățile pe care le apreciază la o femeie. 

Nu este prima dată când Smiley mărturisește cât de mult înseamnă familia pentru el. Într-un interviu recent, pentru viva.ro, el spus ce îl face cu adevărat fericit: 

„Fiecare nouă zi când deschizi ochii, te uiți către Soare, ai lângă tine persoana iubită, știi că toți ai tăi sunt bine și că urmează o zi în care vei face ceea ce iubești cel mai mult, râzând, distrându-te, jucându-te, întâlnindu-te cu prietenii”.

Artistul a mai spus că părinții sunt persoanele pe care le admiră cel mai mult în viață: 
 
„Sunt mulți pe care îi admir din multe divizii ale vieții mele, dar, ca să fiu concret, aș spune că cel mai mult îi admir pe mama și pe tata”.

Smiley a muncit mult pentru visul său, de a crea muzică și a-i ajuta și pe alții să-și descopere talentul. Artistul spune că Studiourile HaHaHa Production reprezintă cel mai valoros lucru din cariera sa. 

„Am visat să am studioul meu de muzică unde să compun, să înregistrez, să mă întâlnesc cu toți cei ca mine. Niciodată nu mi-am dorit ceasuri scumpe, mașini, case, vacanțe exotice. În plus, a devenit și un loc plin de oameni dragi mie, de familie și prieteni”.
 
Interpretul a mai vorbit despre regrete și teamă.
 
Care e cea mai mare teamă a ta? „Că n-aș mai găsi motive sau puterea să zâmbesc”.

Care este cel mai mare regret pe care îl ai? „Nu vreau să am, vreau să am doar răbdare în ceea ce privește regretele, pentru că, în timp, toate se dizolvă în sensuri pentru care au fost utile”, a spus Smiley. 

Iată și care sunt lucrurile pe care le admiră la o femeie: 

„Povestea din spatele privirii, simțul umorului și căldura cu care iubește”. 

Smiley nu odată a vorbit cu sinceritate despre cele mai ascunse trăiri ale sale și a ținut să le transmită fanilor mesaje motivaționale: 

„Valorile și principiile pe care ți le sădește familia în primii ani de viață și, apoi, școala și educația te pot ajuta să nu te rătăcești niciodată și să nu te îndepărtezi de cine ești tu real, indiferent de opreliști, piedici și tentații. Educația, familia, școala îți desenează acel fir roșu pe care se sprijină coloana vertebrală a oricărui om, indiferent de profesie și drum”, spune Smiley într-un interviu pentru PRO TV.  


Sursă: Instagram/ smiley_omul

Vezi și: 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!