Smiley, fotografie de familie după două luni de izolare. „Ne era dor de îmbrățișările lor”

Smiley, fotografie de familie după două luni de izolare. bdquo;Ne era dor de îmbrățișările lor
Smiley s-a relaxat acasă la părinți. FOTO: @smiley_omul
Autor: Dan L. Brumar
Data: 18 Mai 2020
Smiley s-a reunit cu părinții săi, după mai bine de două luni în care a fost izolat la domiciliu. Artistul s-a fotografiat alături de oamenii dragi lui.

A mai stat departe de părinții lui și cu alte ocazii, însă niciodată nu le-a simțit lipsa mai mult ca acum. Smiley și-a revăzut părinții după mai bine de două luni de izolare impusă de starea de urgență.

Citește și

Însă, odată cu relaxarea restricțiilor, artistul și-a vizitat părinții la Pitești și a povestit pe Instagram cum a fost această revedere.

Ne era dor de îmbrățișările lor, de mâncarea de la mama și bunica, de vorbele de duh ale tatălui nostru, de bucuria de a fi împreună! Ce zi minunată!”, a scris Smiley pe rețeaua socială.

Citește și: Smiley, mesaj special pentru mama lui în primul concert din turneul @Smiley_Omul

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on


Artistul a fost însoțit de fratele să mai mic, Filip, care este CEO-ul casei de producție HaHaHa Production.

Ai un talent care merită arătat țării întregi? Înscrie-te la Românii au talent, sezonul 11! Smiley abia așteptă să te cunoască. Înscrieri AICI.

Anul trecut, când fratele său a fost desemnat managerul anului la Gala Capital „Eroii anului 2019”, Smiley spunea că și-a pus toată încrederea în calitățile manageriale ale fratelui mai mic.

Eu cred foarte mult în Filip și în viziunea lui asupra companiei HaHaHa Production. Studiază foarte mult, proiectează, face strategii, experimentează, aduce plusul de rațiune necesară într-o muncă artistică. Suntem diferiți, el vorbește de profitabilitate, eu o mixez mereu cu creativitate și cred că suntem pe drumul cel bun, ne completăm perfect și îi mulțumesc pentru asta”, declara atunci Smiley.

Artistul, care a dat lovitura chiar în izolare, cu piesa Va fi bine, a declarat că îi e dor e concerte. Ultimul spectacol susținut în fața publicului a fost acum 5 luni.

Fotografii: PRO TV/@smiley_omul

Vezi și VIDEO: Home Workout - episodul 1: În cuplu antrenamentele pot fi mai amuzante

FULLSCREEN
Smiley, fotografie de familie după două luni de izolare. „Ne era dor de îmbrățișările lor”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies