Smiley, imagine adorabilă cu micuța Josephine în brațe. „Procedeu rapid de a uita toate grijile”

Smiley, imagine adorabilă cu micuța Josephine în brațe. Procedeu rapid de a uita toate grijile
Citeste mai mult despre: Smiley, divertisment, muzica, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 12 August 2021
Data actualizare: 12 August 2021
Smiley și-a bucurat fanii cu o nouă fotografie cu fiica sa, pe care a postat-o pe conturile de socializare. 

„Procedeu rapid de a uita toate grijile”, a scris juratul de la SuperStar în dreptul unei fotografii în care apare cu fiica Josephine în brațe. Entuziasmul fanilor s-a văzut imediat în sutele de mesaje adresate fericitului tătic. 

„Cele mai prețioase momente pe care le poți trăi! Profită la maxim, nici nu știi cum trece timpul!”, „Vă felicit că nu arătați fetița la lume, e foarte bine”, „Fata lu tata”, „Averea toată o ai în brațe”, au fost doar câteva dintre mesajele admiratorilor. 

Și Gina Pistol, partenera de viață a lui Smiley, a publicat prima imagine în care se poate vedea o parte din chipul fetiței lor. Vedeți mai jos cum arată zâmbetul micuței Josephine: 


 

Cum arată Josephine și cu cine seamănă micuța a devenit un subiect de discuție pe rețelele de socializare. Mai mult, oamenii sunt curioși să afle motivul pentru care celebrul cuplu refuză să-i arate chipul. 

Atât Smiley, cât și Gina Pistol au încercat să lămurească misterul. Solistul a precizat că va arăta chipul fetiței când ea îi va cere acest lucru, ceea ce nu se va întâmpla prea curând.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum,” a spus și mama fetei.

Până atunci însă, atât Gina cât și Smiley își bucură admiratorii cu imagini adorabile în care își arată dragostea imensă pentru fetița lor. 


Sursă foto: Facebook, Instagram/ smiley_omul

Vezi și: Smiley, un tată cu... zâmbetul pe față!

  • Zâmbetul micuței Josephine Sursa foto: InstaStoryVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!