Smiley, luat la întrebări de Pavel Bartoș. Care a fost cel mai jenant moment prin care a trecut artistul

Smiley, luat la întrebări de Pavel Bartoș. Care a fost cel mai jenant moment prin care a trecut artistul
Citeste mai mult despre: Smiley, interviu, întrebări, Pavel Bartos,
Autor: Ionela Lupu
Data: 14 Aprilie 2020
Pavel Bartoș și-a dat întâlnire în online cu Smiley și l-a "luat" la întrebări. Ce a ieșit? Un altfel de interviu, unul cu umor, muzică și-un zâmbet mare, toate-n izolare. 

Pentru că îi lipsesc extrem de mult oamenii dragi lui și pentru că în mometul de față nu se poate să-i întâlnească fizic, din cauza situației în care ne aflăm, Pavel Bartoș s-a gândit să-și dea întâlnire în mediul online cu aceștia.  

Simpaticul prezentator își dorește ca prin aceste întrevederi online, să-i cunoască dintr-o altă postură, adresându-le astfel diferite întrebări. Primul lui invitat a fost nimeni altul decât Smiley, bunul său prieten. 

Citește și: Pavel Bartoș a ieșit pe fereastră și a început să cânte. Ce s-a întâmplat după 

Mulți îl știu pe Smiley de la concerte, de la televizor sau de la diverse evenimente, însă puțini îl știu așa cum îl știe Pavel Bartoș, ca prieten. Așa că simpaticul prezentator s-a gândit să vă arate și vouă cum este Smiley dincolo de scenă. 

Dacă ești curios să afli cum a ieșit discuția dintre cei doi, urmărește materialul de mai jos!


Printre întrebările care i-au fost adresate lui Smiley s-au regăsit: "Cel mai jenant moment prin care a trecut", "Dacă nu ar fi fost cântăreț, ce ar fi vrut să fie", "Care a fost momentul cel mai hotărâtor din cariera lui", "Ce adoră la o femie și dacă ar fi femeie ce femeie ar vrea să fie". 

Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 3: Dupa ce a aparut la brat cu un alt barbat, unii români i-au dorit moartea

 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies