Smiley, reacție incisivă la adresa oamenilor care jignesc pe internet

Smiley, reacție incisivă la adresa oamenilor care jignesc pe internet
Smiley a reacționat împotriva jignirilor din mediul online. FOTO: @smiley_omul
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Octombrie 2021
Data actualizare: 05 Octombrie 2021
Smiley consideră că o vorbă bună e mai valoroasă decât orice argument care divizează oamenii. Artistul a luat atitudine față de postările care incită la ură și împotriva celor care își pierd timpul aruncând „cu injurii”.

Deși se bucură de mare apreciere din partea fanilor din România, Smiley nu este ocolit de reacții acide, injurii și postări jignitoare. Juratul de la SuperStar România, prezentator la Românii au talent, a dezvăluit public ce ar trebui să facă oamenii care își pierd timpul cu jigniri aruncate în mediul online.

Există atâția oameni care își pierd momente din existența lor să arunce cu injurii și să jignească semenii lor pe rețele sociale, să se certe, să își bată joc. Dacă ar înțelege că fiecare clipă pe pământ e o binecuvântare și o bucurie… poate nu ar mai pierde timpul degeaba… poate s-ar înclina spre introspecție, spre bucurie, spre iubire, spre creație, spre visare, spre trăire… cu adevărat! Până când?!”, a scris artistul pe contul său de Instagram.

Citește șiFrances Haugen, fosta angajată a Facebook, dezvăluie practicile meschine ale platformei de socializare

Peste 25.000 de admiratori i-au dat dreptate și au reacționat pozitiv în doar o oră de la postare.

Noi și de-aia suntem aici - să le arătăm că se poate și cu muncă, pasiune, disciplină, voie bună…, CHEF DE VIAȚĂ”, a răspuns Mihaela Rădulescu.

Puțini Oameni, multe persoane”, a remarcat o admiratoare.

Fotografii: @smiley_omul

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies