Smiley s-a lăsat tuns de Gina Pistol. Rezultatul este unul neașteptat

Smiley s-a lăsat tuns de Gina Pistol. Rezultatul este unul neașteptat
Citeste mai mult despre: Smiley, tunsoare,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 27 Aprilie 2020
Data actualizare: 01 Mai 2020
Smiley are încredere deplină în iubita lui, Gina Pistol. Cântărețul s-a lăsat tuns de către aceasta și a postat videoclipul pe rețelele sociale. 

Nu mai este niciun secret că Smiley și Gina Pistol formează un cuplu. Dacă până acum și-au ținut departe de ochii lumii relația, de când se află în izloare, cei doi au început să posteze tot mai des fotografii și filmulețe împreună. 

Citește și: Smiley, luat la întrebări de Pavel Bartoș. Care a fost cel mai jenant moment prin care a trecut artistul

În ultimul videoclip postat pe contul lui de Youtube, Smiley le-a arătat fanilor lui că se poate să te tunzi și în izloare. "Astăzi mă voi lăsa tuns, mă las pe mâinile ei atât de delicate, atât de talentate", a spus Smiley. 

Astfel că, artistul s-a lăsat pe mâinile iubitei lui, care l-a tuns ca o adevărată profesionistă. Tunsoarea, însă,  nu este una radicală. Smiley nu vrea să renunțe pentru moment la părul lung. 

Rezultatul final a fost unul pe placul artistului: "Sunt foarte mulțumit de cum am fost tuns. Urmează să o tund eu pe Gina. Pregătiți-vă!"

Smiley și Gina formează un cuplu de mai bine de trei ani. Cei doi au fost foarte discreți în ceea ce privește relația lor. Anul trecut, în schimb, Smiley a recunoscut într-un interviu pentru revista Unica relația cu Gina. 

Vezi și: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 6

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies