Smiley și Gina, împreună în live-ul artistului de pe Youtube. Cum au comentat fanii apariția acestora

Smiley și Gina, împreună în live-ul artistului de pe Youtube. Cum au comentat fanii apariția acestora
Citeste mai mult despre: Smiley si Gina Pistol, live Smiley,
Data: 10 Mai 2020
În ultima emisiune live pe Youtube a lui Smiley și-a făcut apariția și Gina Pistol, iubita lui. Fanii au fost foarte încântați să îi vadă împreună și au lăsat zeci de comentarii prin care și-au exprimat admirația pentru frumosul cuplu.

Deși la început au evitat să se afișeze și să intre în atenția presei, în ultimul timp, Smiley nu ezită să vorbească despre Gina, ba chiar să o aducă în emisiunile lui live. Acest lucru s-a întâmplat și în ultima lui emisiune de pe Youtube “Omul nu e singur, e live”, unde Smiley a ales să le arate fanilor un filmuleț în care el și Gina pregăteau masa de prânz. 

La sfârșitul live-ului a apărut și Gina, îmbrăcată într-o ținută lejeră, de casă. Cât timp Smiley le vorbea urmăritorilor despre ulima lui piesă „Va fi bine”, Gina se uita la el, zâmbind, punându-și capul pe umărul artistului. La un moment dat, atenția lui Smiley s-a îndreptat spre Gina, uitând ce voia, de fapt, să spună: „Am pierdut șirul gândurilor. Ai pus capul pe mine și ...”.

Nu au lipsit comentariile fanilor, care au fost de-a dreptul încântați de apariția celor doi: “Gina strălucește lângă tine”, „Gina acum ai încă un simpatic”, „Vă ador! Sunteți minunați”, “O vrem pe Gina cât mai des în live-uri”, au fost doar câteva dintre zecile de comentarii.

Smiley și Gina sunt împreună de 3 ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, din România.

Vezi și: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Smiley
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO