Sora lui Petrică Mîțu Stoian consideră cu fratelui ei i-a dăunat mult tratamentul cu oxigen hiperbaric

Sora lui Petrică Mîțu Stoian consideră cu fratelui ei i-a dăunat mult tratamentul cu oxigen hiperbaric
Citeste mai mult despre: petrica mitu stoian, clinica, deces,
Data publicarii: 15 Noiembrie 2021
Data actualizare: 15 Noiembrie 2021
Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian consideră că problemele au venit pentru fratele său în momentul tratamentului la clinica din Reșița, acolo unde Mîțu Stoian urma un tratament cu oxigen hiperbaric.    
La o televiziune de știri, aceasta a declarat:
 
„Nu știam de această clinică că a fost închisă. Nu am fost acolo. Tot ce știu este ce aud de la preasă (….) El a avut un dosar cu toatele actele, ce boli a avut. Trebuia să le fi văzut un medic, să se uite pe ele.

Nu ar fi avut voie să intre în acea cabina. Cardiac, după Covid, ar fi trebuit să nu îl lase să intre. Nu au făcut testare, au făcut o ședință (…). Acolo nu au oameni care să se ocupe, să își dea acordul cu privire la un posibil tratament. (...) Nu erau afectați plămânii. După autopsie, plămânii lui erau maro, nu roz, așa cum sunt ai oricărei persoane, chiar și după ce moare. Înseamnă că i s-au ars acolo, în cabina respectivă, la clinică”, a mai spus sora lui Petrică Mîțu Stoian. 

Maria Tărchilă, sora cântărețului, a povestit printre lacrimi și La Măruță:
 
"Când m-am dus la el, a zâmbit. Mi-a zis, soru-mea, uite și tu cum am ajuns! I-am zis, taci, nu trebuie să te lași! Nu trebuie să te lași! Atunci el a zis "nu mai pot, nu mai pot!" Voiam să facem totul să îl salvăm. Pentru mine rămâne cea mai iubită ființă. Dacă nu mergea acolo, ar mai fi trăit mult și bine. Vrem să iasă la iveală ce s-a întâmplat și să nu mai moară nimeni."

FOTO: FACEBOOK PETRICĂ MÎTU STOIAN

Vezi și: Războiul dintre Leonardo DiCaprio și Jeff Bezos:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies