Sora mai mică a lui Catrinel Menghia e o frumusețe. Cu ce se ocupă Lorena Menghia la New York

Sora mai mică a lui Catrinel Menghia e o frumusețe. Cu ce se ocupă Lorena Menghia la New York
Lorena (stânga) și Catrinel Menghia se văd de sărbători. FOTO: Facebook
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 Decembrie 2019
Data actualizare: 01 Aprilie 2020
Frumusețea este o trăsătură definitorie în familia Menghia. Catrinel Menghia se mândrește cu fiica ei mai mică, Lorena, care a pornit o afacere la New York.

Lorena Menghia (31 de ani) a făcut ani buni sport de performanță, atât în România, cât și peste Ocean. În 2005 a fost campioană națională la săritura în înălțime, dar a avut rezultate notabile și la triplusalt.

A plecat în SUA în timpul liceului, unde a continuat cariera sportivă. În ciuda frumuseții ei, Lorena nu a vrut să facă modeling ca sora mai mare. În 2017 s-a retras din sport și a devenit antrenor personal. De curând a pus pe picioare o afacere cu gustări vegane și suplimente nutritive pentru sportivi. 

Magu Foods are o rețea de magazine în New York, Calabasas și Malibu. „Viziunea mea este să influențez cât mai multe persoane cu putință să facă alegeri culinare mai bune și mai sănătoase și să ducă cea mai bună viață a lor”, spune Lorena Menghia pe site-ul ei.

Lorena Menghia. FOTO: Facebook

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Fiindcă locuiește în Italia, alături de iubitul ei și de fetița lor, Catrinel Menghia își vede sora doar când zboară la New York. Însă, cele două surori vin uneori acasă, în România, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Citește și: Catrinel Marlon (Menghia), despre primul ei rol în limba română: „A fost oarecum ciudat”

Anul trecut, surorile Menghia au fost împreună de Crăciun, iar Catrinel a distribuit pe Instagram o fotografie cu ele două în casa de la Iași.

„În jurul bradului și al mesei festive ne-am reunit să împărtășim bucuria Nașterii Domnului. Crăciun Fericit”, a scris Catrinel Menghia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cᴀᴛʀɪɴᴇʟ Mᴀʀʟᴏɴ D.L (@catrinelmarlon) on

Lorena Menghia nu e căsătorită și nu are copii, însă are o puternică legătură cu nepoțica ei, Caroline Leon. Sora lui Catrinel Menghia i-a fost alături când aceasta a născut și a văzut în ochii micuței bucuria de a trăi.

Fotografii: Facebook/Lorena Menghia/@catrinelmarlon

Vezi și VIDEO: Catrinel Menghia, dezvăluiri din viața de familie
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies