Soția lui Novak Djokovic, mesaj emoționant: „Singura lege pe care nu ar trebui să o neglijăm e iubirea şi respectul"

Soția lui Novak Djokovic, mesaj emoționant: Singura lege pe care nu ar trebui să o neglijăm e iubirea şi respectul
Data publicarii: 07 Ianuarie 2022
Data actualizare: 07 Ianuarie 2022
Celebrul tenismen Novak Djokovic, numărul 1 mondial, se află în carantină la Melbourne după ce acesta nu s-a putut supune condițiilor actuale de călătorie și intrare în Australia.
Cu toate că, liderul sârb ATP primise confirmarea că va putea juca la marele turneu de tenis ce are loc anual în ianuarie, la Melbourne Park din Melbourne, Australia, Djokovic nu a putut primi permisiunea de intra pe teritoriul Australiei, viza fiindu-i anulată. 
 
Odată ajuns la Melbourne, Novak Djokovic fost blocat în aeroport circa opt ore, fiind transferat în cele din urmă la un hotel de carantină folosit ca un centru de detenţie pentru imigranţi.

Citește și: Italia a impus obligativitatea vaccinării în cazul persoanelor de peste 50 de ani

Sportivul a contestat joi decizia autorităților de a-i anula viza şi de a-l expulza din ţară, iar Novak Djokovic a obţinut din partea justiției o suspendare a deciziei, așa că sârbul va mai sta în la Melbourne până la începutul săptămânii viitoare, consemnează site-ul L’Equipe.fr 

 
Soţia acestuia, Jelena Djokovic, a postat, astăzi, un mesaj de-a dreptul emoționant, cu ocazia Crăciunului pe rit vechi, scriind îndurerată că şi-ar fi dorit din tot sufletul să fie alături de soţul ei, mai ales în aceste clipe de cumpănă.
 
Este Crăciunul astăzi pentru noi, urările mele sunt ca toată lumea să fie sănătoasă, fericită, în siguranţă şi împreună cu familia. Ne dorim să fim cu toţii împreună astăzi, dar consolarea mea este că cel puţin suntem sănătoşi. Şi vom creşte din această experienţă. Vă mulţumesc, dragi oameni din toată lumea pentru că v-aţi folosit vocea pentru a empatiza cu soţul meu. Respir adânc ca să mă calmez şi să găsesc recunoştinţă (şi înţelegere) în acest moment pentru tot ce se întâmplă. Singura lege pe care nu ar trebui să o neglijăm, dincolo de orice frontieră, este Iubirea şi respectul pentru fiinţă umană. Iubirea şi iertarea nu sunt niciodată o greşeală, mai debrabă o forţă”, a scris soția tenismenului pe contul ei de Instagram.

Foto: Profimediaimages.ro

Vezi și:
Wine Trips România S2E7 | Raluka a descoperit superstarurile îmbuteliate la Domeniile SâmbureștiVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!