• PRO TV
  • Soția lui Harry Kane, cu ochii în lacrimi după înfrângerea Angliei în finala EURO 2020

Soția lui Harry Kane, cu ochii în lacrimi după înfrângerea Angliei în finala EURO 2020

Soția lui Harry Kane, cu ochii în lacrimi după înfrângerea Angliei în finala EURO 2020

Soția lui Harry Kane a părut mai afectată decât starul englez de înfrângerea naționalei lui Gareth Southgate. Kate Goodland a plâns în hohote pe stadionul Wembley după ce trofeul UEFA EURO 2020 a plecat în Italia.

Emoții la meciul decisiv de la EURO 2020, trăite la cote maxime de spectatorii din tribună. Soția lui Harry Kane, căpitanul naționalei Angliei, a izbucnit în plâns după ce favoriții săi au pierdut finala în fața Italiei.

Kate Goodland a fost surprinsă de fotografii acreditați plângând în hohote la finalul partidei. Soțul ei a fost ceva mai tare și a consolat-o chiar în tribună.

Îmbrăcată într-un tricou de națională al soțului ei, Kate nu și-a putut stăpâni emoțiile la finalul partidei. Ea și cele 66 de milioane de britanici sperau ca echipa de fotbal să obțină primul trofeu la o competiție majoră după 55 de ani și primul la un campionat european de fotbal.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Dar, totul s-a transformat într-o dramă națională, după ce Bukayo Saka a ratat lovitura de la 11 metri decisivă.

Întreaga echipă a fost consolată de staruri internaționale precum Adele, Liam Gallagher, Nigella Lawson și Prințul William.

Adele, care a îmbrăcat un tricoul al naționalei Angliei, le-a transmis jucătorilor lui Gareth Southgate un mesaj de îmbărbătare:

Ne-ați făcut atât de mândri! Ne-ați adus jocul acasă și ne-ați adus împreună”, a scris artista.

EURO 2020 a fost transmis de PRO TV, PRO X și VOYO. Fotbalul spectacol rămâne la PRO TV și în anii următori, după ce postul TV a achiziționat drepturile de difuzare pentru UEFA EURO 2024 și 2028.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Italia 1-1 Anglia (4-3 d.p.): rezumatul meciului

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni