Soţia lui Victor Socaciu rupe tăcerea. Care a fost cauza morţii artistului

Soţia lui Victor Socaciu rupe tăcerea. Care a fost cauza morţii artistului
Data publicarii: 28 Decembrie 2021
Data actualizare: 28 Decembrie 2021
Victor Socaciu s-a stins din viaţă în zi de mare sărbătoare, pe 27 decembrie, chiar a doua zi de Crăciun. Vestea morţii celebrului artist a venit ca un trăsnet. El era internat în spital de aproape o lună

Soţia lui Victor Socaciu a oferit primele declaraţii despre moartea artistului şi a lansat acuzaţii grave. Brânduşa Simiona a mărturisit că Victor Socaciu a contractat o infecţie nosocomială în spital, care i-a fost până la urmă fatală. Starea de rău a cântăreţului s-ar fi înrăutățit după ce a făcut analize cu substanțe de contrast, dar și recuperare la camera hiperbară după COVID-19.

„A fost la spital pentru o intervenţie minoră. Acolo a contractat o infecţie nosocomială şi cauza decesului a fost şoc septic. În toate spitalele există această problemă, mai ales când faci o intervenţie. E un lucru ştiut că în toate spitalele noastre există bacterii”, a declarat Brândusa Simion, soția lui Victor Socaciu, la un post de televiziune. 

Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus, marţi, la Sala Palatului, astfel încât toţi cei care l-au îndrăgit pe celebrul artist folk să îşi poată lua rămas bun de la el. 

Miercuri trupul neînsufleţit al lui Victor Socaciu va fi depus între orele 12.00-14.00, la Camera Deputaţilor, în foaierul din faţa intrării C1.

 Sursa foto: agrepres
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!