Soția unui fotbalist, dezvăluiri incredibile despre viața de cuplu! De câte ori fac dragoste pe zi

Soția unui fotbalist, dezvăluiri incredibile despre viața de cuplu! De câte ori fac dragoste pe zi
Citeste mai mult despre: kevin prince boateng, Melissa Satta,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 31 Mai 2020
Data actualizare: 06 Iunie 2022
Ajuns la 33 de ani, fotbalistul Kevin-Prince Boateng, care s-a născut în Germania, dar a evoluat pentru naționala Ghanei, a ținut de-a lungul timpului prima pagină a ziarelor mai mult datorită vieții private, decât a celei sportive.

Chiar dacă a evoluat la echipe de top, precum FC Barcelona, Borussia Dortmund și AC Milan, Kevin-Prince Boateng s-a făcut remarcat și prin relația cu Melissa Satta, care i-a devenit soție în anul 2016. Fotbalistul și frumoasa prezentatoare TV care s-a născut în SUA, dar care locuiește în Italia, și-au început relația în urmă cu aproximativ nouă ani și au împreună și un băiețel Maddox.

Melissa Satta i-a obișnuit însă pe jurnaliști cu dezvăluirile din viața privată, ea afirmând în anul 2012 că pentru accidentările dese ale partenerului ei se face vinovat sexul! La acea vreme, ea afirma că nu există nicio zi în care să nu facă amor cu sportivul de foarte multe ori. Întrebată dacă face dragoste zilnic, Melissa Satta oferea un răspuns de-a dreptul incredibil: „Cam de 10 ori pe zi”!

Astfel, presa tabloidă și cea sportivă titra în anul 2012 că acesta este motivul pentru care Kevin-Prince Boateng nu dă randamentul așteptat și tot din această cauză se și accidentează atât de des. Printre accidentările lui din acea perioadă se regăseau întinderile și rupturile musculare, dar și problemele cu genunchii.

Cum astfel de declarații nu se uită niciodată, jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au vorbit săptămânile trecute cu Melissa Satta și au întrebat-o pe aceasta dacă declarația din 2012 mai este de actualitate, iar răspunsul ei nu s-a lăsat mult așteptat: „În fotbal trebuie să ai grijă ce spui, mai ales când vine vorba despre sex. Dacă fac sex de 10 ori pe zi, asta nu mă face o nimfomană”.

Cu această ocazie, prezentatoarea TV a anunțat și că este din nou însărcinată și că ea și Kevin-Prince Boateng vor deveni părinți pentru a doua oară.

foto: Profimedia Images

Vezi și:

 

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies