Suzy Cortez, cea mai mare admiratoare a lui Messi, susține că e persecutată de soția starului de la PSG

Suzy Cortez, cea mai mare admiratoare a lui Messi, susține că e persecutată de soția starului de la PSG
Suzy Cortez nu-și poate stăpâni admirația pentru Lionel Messi. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Februarie 2022
Data actualizare: 05 Martie 2022
Fotomodel Playboy și fostă Miss Bum Bum, Suzy Cortez este cea mai înfocată susținătoare a lui Lionel Messi. Tânăra de 31 de ani spune că este victima unui abuz din partea soției starului de la PSG.

Suzy Cortez, femeia care are mai multe tatuaje cu Lionel Messi decât orice fan al argentinianului, a răbufnit pe rețelele sociale. Fotomodelul spune că soția lui nu o are la inimă fiindcă și-a declarat public dragostea față de starul de la PSG.

Femeia susține că Antonela Roccuzzo îi controlează lui Messi activitatea pe rețelele sociale și că i-a blocat accesul la contul lui de Instagram.

Antonela este nebună de geloasă pe Messi. Ea vrea să controleze ce postează alții. Crede că Messi o va înșela pe Instagram, din moment ce este unul dintre cei mai bogați bărbați din lume și poate avea întâlniri super secrete. O atitudine copilărească. Sunt persecutată de ea pe Instagram de 5 ani”, a scris Suzy pe Instagram.


Suzy Cortez și unul dintre tatuajele sale. FOTO: Profimediaimages.ro/Instagram

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Femeia a mers atât de departe cu admirația pentru fostul star al Barcelonei încât și-a tatuat chipul lui în mai multe locuri de pe corp. Cel mai „obraznic” desen îl are în zona intimă și a făcut senzație pe rețelele sociale când l-a făcut public.

Antonela Roccuzzo, care e căsătorită cu Messi din 2017, este marea iubire a fotbalistului. Se cunosc din copilărie și au început o relație în 2008. Împreună au trei băieți, așa că are toate motivele să țină la distanță orice admiratoare a fotbalistului numărul 1.

Deși are șase tatuaje cu idolul ei, Suzy spune că nu se va opri aici și va continua să-și arate atașamentul pentru „cel mai bun fotbalist al lumii”.

Fotografii: Profimediaimages/@ suzycortezoficial_2

Vezi și VIDEO: 




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!