Sylvester Stallone, mesaj plin de iubire pentru soția Jennifer Flavin. Cei doi au împlinit 25 de ani de căsnicie

Sylvester Stallone, mesaj plin de iubire pentru soția Jennifer Flavin. Cei doi au împlinit 25 de ani de căsnicie
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 19 Mai 2022
Data actualizare: 19 Mai 2022
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin trăiesc o poveste de dragoste mai ceva ca-n filme. Starul din Rocky și soția sa au sărbătorit 25 de ani de căsnicie, iar Sly a postat pe Instagram un mesaj plin de dragoste pentru femeia care i-a dăruit trei fete, una mai frumoasă ca alta. 

Un sfert de secol de iubire pentru Sly și fostul model american! Actorul a postat mai multe imagini de arhivă cu nevasta lui, spre încântarea celor aproape 16 milioane de fani care-l urmăresc în mediul online. 

“Aniversare fericită pentru uimitoarea mea soție. Nu sunt cuvinte suficiente care să descrie ce înseamnă pentru noi această femeie incredibil de devotată și răbdătoare. Tot ce-mi doresc este să mai urmeze alți 25 de ani! Îți mulțumesc dulceață!”, a scris actorul în vârstă de 75 de ani. 

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin au sărbătorit nunta de argint

Imaginile postate de actor au adunat peste 187.000 de aprecieri. Dacă vă întrebați care e secretul căsniciei lor, răspunsul vine chiar de la Jennifer. 

Multumesc, dragostea mea! Te iubesc atât de mult și vom petrece și următorii 25 de ani împreună! Fă-mă să râd și sunt a ta pentru tot restul vieții mele!”. a scris soția lui Stallone la postarea actorului. 

Sly și Jennifer sunt căsătoriți din 1997 și au trei fete împreună: Sistine, Sophia și Scarlet.

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies