Sylvia Sîrbu, ipostaze incendiare pe Instagram. Cum se lasă fotografiată prima soție a lui Andrei Ștefănescu

Sylvia Sîrbu, ipostaze incendiare pe Instagram. Cum se lasă fotografiată prima soție a lui Andrei Ștefănescu
Citeste mai mult despre: Sylvia, Andrei Ștefănescu, Sylvia Sîrbu,
Data publicarii: 29 Aprilie 2021
Data actualizare: 02 Aprilie 2022
Sylvia a fost una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi. După ce a renunțat la muzică, în urmă cu câțiva ani, aceasta a început să practice yoga, iar rezultatele sunt vizibile.

După ce a încheiat colaborarea cu Deejay Rynno, Sylvia, prima soție a lui Andrei Ștefănescu, s-a retras din muzică. Deși nu a mai apărut la TV, aceasta este foarte activă pe rețelele sociale și își uimește cei peste 24 de mii de fani cu cele mai sexy fotografii. 

După divorțul de Andrei Ștefănescu, intens mediatizat, și după ce Sylvia a fost acuzată că l-ar fi înșelat, aceasta a ales să nu-și mai expună viața personală și a găsit o cale de a se regăsi prin yoga. “Drumul spre tine nu-i o linie dreapta, faci 3 pași înainte și uneori doi înapoi, dar simplul fapt că păstrezi calea și “nu te lași” merită sărbătorit. Fiți blanzi cu voi și, când viața cere prea mult de la suflet, întoarce-te la lucrurile care te hrănesc și te vindecă. Asta fac și eu în toată această perioada. Mă eliberez, mă eliberez, mă eliberez de furie, vină, resentimente. Spun stop când corpul și inima o cere și îmi iau timp pentru a putea să-mi reamintesc de adevărată mea esență, pentru ce sunt aici, și care-i misiunea mea”, declara Sylvia pe Instagram.

Sursă foto: Instagram Sylvia

 VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies