Tataee de la B.U.G. Mafia, fericit că în Spania poate fuma „iarbă” în voie. „Sunt consumator legal”

Tataee de la B.U.G. Mafia, fericit că în Spania poate fuma bdquo;iarbă  în voie. bdquo;Sunt consumator legal
Tata Vlad, intervievat de Micutzu. FOTO: M.C.N Podcast 10
Autor: Dan L. Brumar
Data: 17 Ianuarie 2020
Vlad Irimia, alias Tataee, i-a făcut invidioși pe toți consumatorii de verdețuri care se trag în piept din România. Componentul trupei B.U.G. Mafia a dezvăluit că marijuana a fost legalizată pentru consumul recreațional.

Într-un podcast al cunoscutului comediant Cosmin NedelcuMicutzu, Tataee dezvăluie cum e viața sa în Barcelona. Rapper-ul, care s-a stabilit în Barcelona în 2018, împreună cu toată familia, a vorbit despre un subiect extrem de controversat în România – consumul de marijuana în scop recreațional.

Tataee a mărturisit că „în toată Spania” consumul de marijuana e „relax”.

„În Barcelona se discută să se facă același lucru ca în Amsterdam, deși sunt asociații de consumatori. Și eu sunt înscris într-o asociație. Sunt un consumator legal, acolo cel puțin. Aici sunt în continuare ilegal. Sunt relaxați, da, pentru că 80% dintre adulții spanioli fumează”, a dezvăluit rapper-ul în M.C.N Podcast 10.

Tataee crede că nu va mai dura mult până când Uniunea Europeană va decide legalizarea consumului recreațional de marijuana. Artistul susține că state importante precum SUA și Canada au descoperit efectele miraculoase ale cânepei indiene, pe care o folosesc în scop medical.

Chiar dacă consumă această plantă în propria locuință din Barcelona, rapper-ul susține că nu îndrăznește să facă acest lucru când vine în România.

Cum e viața după blocuri în Barcelona

Într-un interviu acordat PROTV.RO anul trecut, Tataee declara că viața sa s-a schimbat substanțial după ce a plecat din România. Acum locuiește în Barcelona cu soția lui, Mona, și cu cei doi copii ai lor, Antonia Olga (6 ani) și Cristian Vlad (4 ani).

„Am plecat pentru copii, pentru soție și pentru puțină liniște pe plan profesional, ca să fac alte lucruri. Pentru copii, voiam ca ei să trăiască într-un loc un pic mai liniștit, iar Bucureștiul devenise sufocant, și la propriu și la figurat. Din păcate, ceea ce se întâmplă aici nu e normal nici în sistemul de învățământ, nici în societate, în oraș, unde locuiam”, dezvăluia Tataee atunci.

Citește interviul complet AICI!

Fotografii: Vlad Irimia Facebook/ M.C.N Podcast 10

Vezi și VIDEO: 

FULLSCREEN
Tataee de la B.U.G. Mafia, fericit că în Spania poate fuma „iarbă” în voie. „Sunt consumator legal”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO