Tatăl Andreei Esca a împlinit 83 de ani. Ce urare emoționantă i-a transmis prezentatoarea 

Tatăl Andreei Esca a împlinit 83 de ani. Ce urare emoționantă i-a transmis prezentatoarea
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 01 Noiembrie 2021
Data actualizare: 01 Noiembrie 2021
Data de 31 octombrie este una foarte importantă pentru Andreea Esca căci reprezintă data la care s-a născut tatăl acesteia. Ca în fiecare an, prezentatoarea i-a transmis un mesaj sensibil și a distribuit pe pagina personală de Instagram câteva fotografii de familie.

Tatăl Andreei Esca a împlinit 83 de ani, prilej cu care prezentatoarea a ținut să îi transmită cele mai bune gânduri și în mediul online. "Azi e ziua celui mai tânăr dintre noi! La mulți ani, Giovanni! 83. Tata e cam tare", a scris Andreea Esca în dreptul unei imagini în care apare alături de tatăl și de fiica ei, Alexia.

Ajuns la 83 de ani, tatăl Andreei Esca este plin de energie și își ocupă timpul cu tot felul de activități, după cum însăși prezentatoarea a povestit. 

Într-o scrisoare adresată tatălui său în urmă cu trei ani, tot cu ocazia zilei de naștere, Andreea dezvăluia că acesta a fost un părinte sever, dar foarte implicat. 

"Tata a lucrat aproape toată viața pe “șantierele patriei” pentru că  îi plăcea să pună lucruri pe picioare și pentru că se câștiga mult mai bine decât dacă ar fi fost inginer într-o fabrică din Bucureșți.  Nu ne-a fost ușor nici nouă, celor rămase acasă singure toată săptămâna și nici lui, care a locuit în apartamente de serviciu și a fost nevoit să se descurce de unul singur. Dar cu toții cred că priveam către avantaje, în acele  vremuri dificile. (..) De fapt, tata era ca teza! Trebuia să mă pregătesc când venea, mi-era teamă ca nu cumva să greșesc ceva, și nu prea mai puteam să ies la petreceri”, scria Andreea. 

Vezi și: Topul costumelor de Halloween purtate de vedete 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies