Tatăl Danielei Crudu, mândru că fiica sa face OnlyFans: „Până acum dădeam pozele pe gratis tuturor”

Tatăl Danielei Crudu, mândru că fiica sa face OnlyFans: Până acum dădeam pozele pe gratis tuturor
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 08 Septembrie 2022
Data actualizare: 12 Septembrie 2022
Daniela Crudu s-a apucat de OnlyFans alături de sora ei, iar cele două au un succes incredibil pe platforma destinată adulților. Cele două sunt foarte fericite, cu atât mai mult că părinții lor le susțin necondiționat!

Daniela Crudu a început să facă o afacere incredibilă cu poze indecente! Tânăra asistentă TV are un cont pe OnlyFans, acolo unde toată lumea poate plăti un abonament pentru a o vedea complet dezbrăcată. Bruneta este foarte mândră de ceea ce face și se pare că nu e singura. Tatăl ei este fericit pentru că fiica lui a luat o asemenea decizie și o sună aproape zilnic pentru a afla ce a mai distribuit pe platforma OnlyFans. 

„Semăn cu tata, e așa fericit de când fac OnlyFans. Vreau să zic că în fiecare zi mă sună cu Video Call să mă întrebe ce am mai postat. El care înainte nici nu mă suna, rar. Îi place maxim, îi place și de mine și de sora mea mult de tot. Și ne susține și mama la fel. Au zis că, până acum, dădeam pozele pe gratis tuturor și câte am făcut pe la televizor de astea și pe reviste pe 3 lei… acum măcar vin roadele”, a povestit Daniela Crudu pentru Cancan.ro.

Bruneta are de gând să strângă mulți bani deoarece toate sumele adunate până acum le-a cheltuit pe distracții. După deschiderea contului, ea speră să poată strânge cât mai mulți bani.

„Am cheltuit foarte mulți bani pe distracții, îți dai seama, că eu sunt mână largă și nu mă uit la bani și, dacă vreau să mă distrez, mă distrez. Și nu am niciun ban strâns până acum, dar cu OnlyFans acum… sper să strâng”, a declarat ea.

VEZI ÎN GALERIA FOTO CE IMAGINI PUBLICĂ DANIELA CRUDU PE ONLYFANS

Sursă foto: Daniela Crudu/Instagram

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacață

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies