Tatăl lui Meghan Markle, propunere neaștepată pentru Oprah. Thomas Markle a fost acasă la vedeta TV

Tatăl lui Meghan Markle, propunere neaștepată pentru Oprah. Thomas Markle a fost acasă la vedeta TV
Thomas Markle, acasă la Oprah Winfrey. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 29 Martie 2021
Data actualizare: 29 Martie 2021
Tatăl lui Meghan Markle a fost fotografiat de paparazzi acasă la Oprah Winfrey, realizatoarea TV care a stârnit controverse la Londra după intervievarea Ducilor de Sussex.

Thomas Markle a fost văzut în fața casei din Montecito, California, a vedetei Oprah Winfrey. Tatăl lui Meghan a schimbat câteva fraze cu bărbatul resposabil cu securitatea, după care i-a înmânat acestuia o scrisoare. 

Conform jurnaliștilor de la The Sun, Thomas Markle i-a scris realizatoarei și i-a cerut să-l intervieveze și pe el în legătură cu relația rece pe care pe care o are cu fiica lui, soția Prințului Harry.

Publicația notează că regizorul de televiziune, acum retras din activitate, s-a oferit să vină cu propria versiune a poveștii relatate de Meghan Markle în interviul de la începutul lunii martie.


FOTO: Profimediaimages.ro

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Atunci, Meghan a pomenit de tatăl ei, despre care a spus că a trădat-o în momentul în care a făcut un pact cu paparazzi și s-a lăsat fotografiat pentru bani.

Curios este că Oprah locuiește la nici 2 km distanță de fiica lui, cu care nu s-a mai văzut de aproape 3 ani. Relația lor s-a răcit cu puțin timp înainte de nunta ei din 2018. Din această cauză, Thomas Markle nici nu a fost la fericitul eveniment.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Medic obstetrician-ginecolog, locație cabinet ecograf maternitatea Regina Maria Băneasa

FULLSCREEN
Tatăl lui Meghan Markle, propunere neaștepată pentru Oprah. Thomas Markle a fost acasă la vedeta TV
  • /



VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies