Tatăl Ramonei Bădescu a făcut COVID-19 la 89 de ani: „Mă distruge sufletește”

Tatăl Ramonei Bădescu a făcut COVID-19 la 89 de ani: Mă distruge sufletește
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 09 Noiembrie 2020
Data actualizare: 09 Noiembrie 2020
Ramona Bădescu, vedetă care are o relație extrem de apropiată cu părinții săi și întotdeauna a fost alături de familia sa, chiar și de la distanță, ea fiind stabilită de aproape 30 de ani de zile în Italia, este acum disperată.

Cristinel Bădescu, tatăl în vârstă de 89 de ani al vedetei, a aflat în urmă cu doar câteva zile că are coronavirus și acum se află internat la urgență, la  Spitalului 2 Filantropia, din Craiova, la secția cardiologie.

Având în vedere situația cauzată de pandemia de coronavirus, Ramona Bădescu se află acum în Italia și este deocamdată în imposibilitatea de a veni în țară, mai ales că are grijă acolo și de fiul său în vârstă de un an și două luni, micuțul Ignazio.

Vedeta este extrem de îngrijorată de starea de sănătate a tatălui său, ea ținând în permanență legătura cu mama sa, Liana Bădescu (85 ani) dar și cu medicii care îi îngrijesc părintele.

„Sunt foarte îngrijorată pentru starea de sănătate a tatălui meu, care a fost depistat pozitiv cu virusul acesta de temut acum câteva zile. Vreau să aduc mulțumiri pe această cale Spitalului 2 Filantropia din Craiova, secția cardiologie, pentru atenția cu care au luat în primire cazul tatălui meu, chiar dacă la început nu au știut cine este, că este tatăl meu. Au dat dovadă de umanitate și mare profesionalism. Tata a fost luat de urgență de acasă pentru starea lui mai slăbită, dar și pentru că a ieșit pozitiv cu acest virus necruțător. Situația lui nu este bună, dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas. Tata este un suflet deosebit și sensibil. Este stabil acum, iar  medicul care a fost lângă el când am sunat mi-a simțit îngrijorarea și disperarea din voce, știind ce înseamnă să fii departe de părinți, pentru că și el și-a pierdut mama. Domnul doctor a făcut astfel încât tata să-mi audă vocea, i-a pus telefonul la ureche și mi-a zis că în acel moment valorile oxigenului i-au crescut și se îmbunătățeau. Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente mă distruge sufletește. Dar sper ca tata să lupte, pentru că toată viața lui a fost un om de mare forță și demnitate și îmi doresc să poată să își mai țină nepotul în brațe. Sper să ne revedem cât de curând. În momentele grele am avut câțiva oameni alături și vreau să îi mulțumesc mult și vecinei mele, Anca, și doamnei doctor de familie, Doina Cherata, si nepoatei mele, Dalina Bădescu”, a spus printre lacrimi Ramona Bădescu.

Și mama vedetei a fost testate pentru coronavirus, însă nu a primit încă rezultatul: „Mama e acasă, ea e mai puternică, a făcut testul, încă nu i-a venit rezultatul, sperăm să fie negativ”.

foto: Agerpres; PR

Vezi și: Pui cu bere și salată de cartofi
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!