Te întorci la școală? Vedetele PRO TV au un mesaj pentru tine (VIDEO)

Te întorci la școală? Vedetele PRO TV au un mesaj pentru tine (VIDEO)
Citeste mai mult despre: prima zi de scoala,
Autor: Redactia
Data: 08 Septembrie 2018
Au avut multe emoții în prima lor zi de școală, își aduc aminte cu nostalgie de acele momente și au câteva sfaturi care te vor ajuta să ai amintiri la fel de frumoase.

Rareș Năstase: „Să nu uite să fie copii, să învețe ce le place, să încerce să îi apropie pe dascăli de ei, să-i întrebe în permanență. Mie asta îmi plăcea, să îmi fie trezită curiozitatea."

Citește și

Cătălin Radu Tănase: „Stau să mă gândesc câți dintre ei sunt emoționați, câți dintre ei ar fi vrut să mai continue vacanța. Eu zic că e frumos și la școală. Cred că e o experiență care merită trăită frumos."

Daniel Nițoiu: „Aș vrea să le spun copiilor să ia foarte în serios orele de sport. E foarte important să ai un corp antrenat."

Cristina Joia: „Trebuie să primească școala cu bucurie, e un lucru minunat să înveți și să evoluezi. Să nu perceapă asta ca pe sfârșitul distracției. Pot să găsească lucruri interesante și în cadrul școlii."

Cristian Leonte: „Dragi copii din ziua de azi, mă bucur că prindeți o școală mult mai colorată, mai veselă și mai pe gustul vostru. Sper să fie așa. Vă doresc să fie așa."

Andi Moisescu: „Aș vrea să le spun cu mâna pe inimă că, într-adevăr, școala contează."

Corina Caragea: „Să se bucure de aceste momente pentru că nu se vor mai întâlni cu ele. Sunt prețioase și amintirile pe care și le fac acum, le vor duce cu ei toată viața, le vor povesti și se vor bucura de ele."

Urmărește filmulețul de mai jos pentru a vedea mesajele tuturor vedetelor PRO TV:

FULLSCREEN
Te întorci la școală? Vedetele PRO TV au un mesaj pentru tine (VIDEO)
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies