Theo Rose, dezvăluiri despre rolul din serialul Clanul: „Fur meserie de la toți”

Theo Rose, dezvăluiri despre rolul din serialul Clanul: Fur meserie de la toți
Citeste mai mult despre: Theo Rose, Clanul, theo rose clanul,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 06 Iulie 2022
Data actualizare: 06 Iulie 2022
Theo Rose va avea primul său rol într-un serial! Artista a oferit primele detalii despre producția Clanul de la ProTV.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate cântărețe ale noii generații. Aceasta are un talent incredibil atât vocal, cât și actoricesc. Se pare că de la compusul pieselor, șatena a trecut direct pe platourile de filmare ProTV. Theo Rose va apărea pe micile ecrane și pe voyo în cea mai nouă producție: serialul Clanul. Recent, vedeta a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre noua experiență.

În prima parte a interviului, Theo Rose a fost întrebată dacă se identifică mai mult drept actriță sau drept cântăreață. Deși a stat puțin pe gânduri, vedeta a spus că muzica rămâne prioritară. Deși este la început în ceea ce privește actoria, artista este pregătită să învețe.

„Dumnezeu mai știe… Aș rămâne tot la cântăreață, căci actriță sunt la început. Sunt susținută puternic. Toată lumea e alături de mine. Fur meserie de la toți. E o ocazia bună de a învăța de la toată lumea”, a spus ea pentru FANATIK.

Mai mult decât atât, Theo Rose susține că își învață foarte ușor textele pentru platoul de filmare. Aceasta, chiar dacă este la început de drum, are foarte mult potențial să aibă performanță și în domeniul actoriei.

„Am fost surprinsă să văd că rețin foarte ușor textul. Învăț zici că fotografiez foile. Am o memorie vizuală foarte bună. Cumva, ei mi-au explicat… Eu am venit nesigură nefiind conștientă cât de bine știu să facă niște chestii. Talentul mă face să reacționez cum trebuie. Fac și eu ceva bine, bine pe aici. Vin cu textul învățat întotdeauna. Domnul George Mihăiță e tatăl meu în serial. Nu pot să mă fac de rușine când vin actorii cu textul învățat. N-am cum”, a declarat ea pentru sursa citată.

Theo se află într-o perioadă foarte bună a vieții sale. După ce a fost finalista unei emisiuni despre modă a reușit să se lanseze ca la carte în industria muzicii, având colaborări cu artiști consacrați. Ulterior, talentul și ambiția ei au adus-o pe scaunul de jurat la Vocea României, dar și într-un serial de succes, Clanul.

Sursă foto: Theo Rose/Facebook

VEZI ȘI: Cele mai populare sunete de pe TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies