Tiger Woods și iubita lui, chemați în judecată. Cei doi sunt acuzați de moartea unui angajat

Tiger Woods și iubita lui, chemați în judecată. Cei doi sunt acuzați de moartea unui angajat
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 Mai 2019
Data actualizare: 14 Mai 2019
Multiplul campion mondial la golf Tiger Woods și iubita lui, Erica Herman, au fost dați în judecată de familia unui fost angajat.

Acuzații grave la adresa lui Tiger Woods, venite din partea familiei unui fost angajat de-ai săi. Nicholas Immesberger (24 de ani) lucra pentru celebrul sportiv, care deține un restaurant în Jupiter (Florida). La 10 decembrie 2018, tânărul și-a pierdut viața într-un accident rutier, după ce a ieșit din tură.

Familia acestuia susține că Nicholas consumase alcool în exces înainte de a se urca la volan și îl acuză pe Tiger Woods și pe iubita acestuia că nu au făcut nimic pentru a-l opri, scrie TMZ.

De altfel, spuse sursa citată, cei doi l-au trimis acasă cu propriul automobil, deși acesta era în incapacitate de a conduce. Nicholas Immesberger era barman în localul lui Woods și dependent de alcool. El făcea eforturi pentru a scăpa de adicție.

Părinții tânărului au deschis un proces în instanță pe numele celor doi, considerându-i principalii vinovați de moartea acestuia. Conform familiei, Tiger Woods, iubita lui și Nicholas ar fi consumat alcool împreună și cu câteva zile înainte de moartea tânărului, fapt care i-ar fi afectat grav regimul strict la care se înhămase tânărul.

În documentele depuse la un tribunal din Palm Beach se arată că familia tânărului a solicitat daune materiale și morale însemnate, care să acopere inclusiv cheltuielile de înmormântare.

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies