Tom Cruise, spectacol pe stradă în Marea Britanie. Cum a fost surprins actorul din Misiune Imposibilă

Tom Cruise, spectacol pe stradă în Marea Britanie. Cum a fost surprins actorul din Misiune Imposibilă
Tom Cruise filmează în Marea Britanie. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 23 August 2021
Data actualizare: 23 August 2021
Tom Cruise s-a întors la filmările pentru franciza Misiune Imposibilă, după două săptămâni de izolare, impuse de Covid-19. Starul de 59 de ani a fost senzația zilei într-un restaurant din Birmingham, Marea Britanie.

Actorul a făcut o pauză de masă în timpul filmărilor pentru episodul 7 al seriei Misiune Imposibilă și a fost înconjurat de fani. Sâmbătă, Tom Cruise a luat masa la un restaurant cu specific indian din Birmingham, unde a comandat un preparat tradițional.

Starul din Misiune Imposibilă a fost atât de încântat de mâncarea recomandată de ospătar, încât a comandat încă o porție.

Tom a comandat faimosul nostru pui Tikka Masala și i-a plăcut atât de mult încât, imediat ce a terminat, l-a comandat din nou. Cel mai bun compliment”, au scris pe Twitter reprezentanții restaurantului.

La ieșire, Cruise a fost întâmpinat de fani și de fotografi. Actorul a fost extrem de jovial și a acceptat să fie fotografiat. 

În aceeași zi, actorul a fost văzut în centrul comercial John Lewis, alături de actrița Hayley Atwell. Cei doi, despre care se zvonește că au o relație mai mult decât profesională, au fost întâmpinați de fani.

Pentru a ușura munca actorilor, producătorii le-au permis oamenilor să treacă și să facă fotografii cu idolii lor.

Tom și Hayley le-au făcut cu mâna fanilor și au stat la poze ca la un eveniment deschis publicului.

Tom Cruise a fost nevoit să suspende filmările la Misiune Imposibilă 7 după ce mai mulți membri ai staff-ului s-au îmbolnăvit de Covid-19. Actorul s-a izolat 14 zile, conform protocolului impus de autorități.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!