Tom Hardy, despre un hobby descoperit în pandemie. Ce adoră să facă atunci când petrece timp cu familia sa

Tom Hardy, despre un hobby descoperit în pandemie. Ce adoră să facă atunci când petrece timp cu familia sa
Citeste mai mult despre: Tom Hardy, filme, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 13 August 2021
Data actualizare: 13 August 2021
Tom Hardy este unul dintre cei mai apreciați actori ai timpurilor noastre. Starul din „Venom” a făcut istorie în cinematografie, interpretând personaje de succes. Mulți însă și-ar dori să afle cum este actorul în viața de familie. 

Într-un interviu recent, acordat pentru revista Esquire UK, celebrul actor spune că nu se rezumă totul la muncă, iar de când pandemia de coronavirus și-a pus amprenta pe lumea artistică, Tom Hardy a decis să lase munca pe ultimul plan. El s-a concentrat pe ideea de a petrece mai mult timp cu cei dragi. 

„Cred că există mai puține motive acum să muncesc pentru că, în principiu, am toate motivele să petrec mai mult timp cu copiii mei și să mă mențin sănătos și în formă”, a declarat actorul pentru Esquire. 

În vârstă de 43 de ani, Tom Hardy este tatăl a trei copii. De când a început pandemia în Anglia, mai exact de la prima izolare, actorul britanic s-a focusat pe educația copiilor, pe antrenamente sportive, dar și pe activități casnice obișnuite. Tot în acea perioadă, actorul și-a descoperit o pasiune rar întâlnită în rândul bărbaților: coacerea pâinii. 

Când a fost întrebat de un jurnalist ce a făcut vedeta filmului „The Revenant” în 2020, el a răspuns: „antremanete de 15 minute în grădină, școală la domiciliu și pâine cu maia”. Potrivit lui Hardy, el are și acum maia în bucătărie, pentru a coace pâine de casă. 

„Trebuie să o hrănești în fiecare zi. Acesta este un angajament. De fapt, am reușit să fac două borcane, pentru backup, în cazul în care cineva scapă unul pe podea sau borcanul explodează și apoi spui: asta e o muncă de un an și jumătate!” Actorul recunoaște că, la un moment dat, a avut ideea să-și deschidă o cafenea. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esquire UK (@ukesquire)

Tom Hardy a vorbit și despre ce concluzii a tras în pandemie și ce lecții a avut de învățat.

„Dacă ai un acoperiș deasupra capului, un pat pe care să dormi, mâncare în frigider, cât de mult îți mai trebuie? Viața nu e o repetiție pentru un eveniment, nu-i așa? Ci este despre a trăi totul așa cum este. Viața se întâmplă o singură dată”, a mai completat actorul.

 

Sursă foto: Instagram/ ukesquire, sonjalovestomhardy

Vezi și: Wine Trips Romania – Ep.5 Povestea Casei Timis

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!