Toma Cuzin, despre personajul Firicel din Las Fierbinți: „E singurul rol care mă bântuie”

Toma Cuzin, despre personajul Firicel din Las Fierbinți: E singurul rol care mă bântuie
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 23 Noiembrie 2021
Data actualizare: 23 Noiembrie 2021
Toma Cuzin a dat viață unui personaj memorabil, care continuă să ne surprindă și să ne amuze, cu fiecare nou episod Las Fierbinți. Recent, actorul a vorbit despre rolul lui Firicel, într-un interviu pentru revista Zile și Nopți. 

De aproape 10 ani, Toma Cuzin (44 de ani) face parte din echipa Las Fierbinți, unul dintre cele mai bune seriale de comedie din România. Iată ce spune actorul despre rolul lui Firicel

„Singurul rol care mă urmărește, dar nu neapărat pentru că m-am identificat atât de mult cu el, este Firicel din Las Fierbinţi și îţi spun și de ce. Eu redau acolo niște situații de viață pe care le revăd în fiecare zi în afara cadrului, în afara zilelor de filmare, în afara timpului de filmare, adică le văd realmente în viața mea de zi cu zi. Şi e singurul rol care mă bântuie dar, altfel, ca și rol pe care să mi-l asum atât de mult încât să mă urmărească sau să-mi schimbe starea, nu, nu mi s-a întâmplat până acum. E adevărat, se poate întâmpla ca un rol să te ducă într-o zonă în care să devii afectat de ce trăiești ca personaj dar e greu de ajuns acolo și, dacă se ajunge, este deja o problemă personală care ține de latura afectivă”.


 

Citește și: O postarea cu Toma Cuzin și colegele din Las Fierbinți a strâns peste 30.000 de like-uri: ”O familie”

Toma Cuzin a jucat în peste 40 de producții cinematografice. El este simpatizat de o ţară întreagă pentru roluri importante în filme precum: Comoara (2015),  Aferim! (2015), Moromeții 2 (2018), „Şi atunci, ce e libertatea?” (2020) sau „Întregalde” (2021). 

 

Sursă foto: Instagram/ cuzin_toma

 

Vezi și: 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies