Transfomarea uneia dintre cele mai îndrăgite actrițe. Cum arată acum Meg Ryan

Transfomarea uneia dintre cele mai îndrăgite actrițe. Cum arată acum Meg Ryan
Sursa FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Meg Ryan, actrita, cum arata, transformare,
Autor: Redactia
Data publicarii: 17 August 2020
Data actualizare: 23 Decembrie 2020
Meg Ryan a fost considerată una dintre cele mai simpatice și îndrăgite actrițe ale anilor '90. Celebră pentru rolul din filmul "The Sleepless In Seattle" și nu numai, actrița s-a bucurat de aprecierea publicului din întreaga lume. 

Din păcate, spre deosebire de alte vedete de la Hollywood, Meg Ryan nu a reușit să țină pasul cu industria care i-a adus celebritatea. Deși a mai apărut în producții cinematografice sau de televiziune, actrița și-a pierdut treptat strălucirea. 

Presa mondenă a scris de-a lungul timpului că operațiile estetice au transformat-o complet pe celebra actriță din "You’ve got mail!" și că doar culoare ochilor le mai amintește nostalgicilor de frumoasa blondă, considerată la acea vreme regina comediilor romantice. 

Surprinsă recent de paparazzi, Meg Ryan este greu de recunoscut. Actrița, în vârstă de 58 de ani, a fost fotografiată în compania fiicei sale, Daisy True Ryan, după un prânz servit în oraș alături de un grup de prieteni. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

 


Sursa FOTO: Profimedia Images


Îmbrăcată casual, cu un tricoul alb și o pereche de pantaloni până la genunchi, Meg Ryan pare că și-a pierdut complet strălucirea. Cu chipul ascuns în spatele unor ochelari de soare și părut desfăcut, vedeta pare că s-a relaxat în timpul petrecut în oraș.

În ciuda intervențiilor chirurgicale prin care a trecut, aspectul vedetei rămâne unul îmbătrânit, mâinile fiind cele care trădează, printre altele, vârsta vedetei.Sursa FOTO: Profimedia Images


În anul 2019, Meg Ryan s-a despărțit de John Mellencamp, logodnicul său în vârstă de 68 de ani. Cei doi au fost iubiți încă din anul 2011, cu o pauză de trei ani în care au decis să se despartă din cauza distanței. 

Conform Eonline.com, Meg Ryan a fost cea care a pus capăt relației. O sursă din anturajul vedetei a declarat la acea vreme că Meg era epuizată și nu mai putea să țină pasul cu artistul.Vezi și 

  • Sursa FOTO: Profimedia ImagesVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies