Transformarea incredibilă prin care a trecut Minodora. Vedeta a slăbit spectaculos

Transformarea incredibilă prin care a trecut Minodora. Vedeta a slăbit spectaculos
Citeste mai mult despre: Minodora, Minodora a slabit,
Data publicarii: 18 Martie 2021
Data actualizare: 19 Martie 2021
Minodora este una dintre artistele din România care s-au confruntat cu kilogramele în plus. Pentru că a vrut să facă o schimbare în viața ei, artista a luat o decizie radicală și a început cu operația de micșorare a stomacului. 

În 2017, Minodora și-a făcut operație de micșoarare a stomacului, iar de atunci continuă să slăbească. Artista cântărea înainte în jur de 100 de kilograme și spune că mâncatul haotic și medicamentele contraceptive o aduseseră în acel punct. 

Pentru că a hotărât să schimbe ceva în viața ei, cântăreața a recurs mai întâi la operație, iar apoi a început să aibă o alimentație echilibrată. Deși nu se abține de la a mânca ce pofește, artista o face cu măsură având 3 mese pe zi, la ore fixe.

Recent, Minodora a postat pe Instagram o serie de fotografii, iar fanii au fost uimiți de transformarea ei. Îmbrăcată în haine mulate, artista pare de nerecunoscut și îi stă chiar bine, după cum au observat și internauții. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Minodora (@minodorartist)

Imaginile au strâns mii de aprecieri și zeci de comentarii: “De nerecunoscut”, ”Doamne, cum arăți! Cum ai reușit?”, ”Wow, de nerecunoscut!”, ”Cât de frumoasă ești!”, au fost doar câteva dintre reacții. 

Sursă foto: Instagram Minodora

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

FULLSCREEN
Transformarea incredibilă prin care a trcut Minodora. Vedeta a slăbit spectaculos
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies