Tzancă Uraganu și-a deschis shaormeria! Sute de persoane s-au înghesuit să fie servite de manelist

Tzancă Uraganu și-a deschis shaormeria! Sute de persoane s-au înghesuit să fie servite de manelist
Citeste mai mult despre: tzanca uraganu, shaorma, shaorma la tzanca,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 05 Decembrie 2022
Data actualizare: 05 Decembrie 2022
La câteva luni de când a început să își promoveze viitoarea afacere, adică o shaormerie, Tzancă Uraganu a deschis oficial locația pe 04 decembrie 2022.

Chiar în prima zi, în jurul orei 16.30, shaormeria lui Tzancă Uraganu a fost luată cu asalt de fanii manelistului, după ce chiar el a anunțat că va servi mâncare gratis, iar alături de el vor fi Anda Adam și Alex Velea.

„Nu uitați că pe 4 decembrie vă aștept la deschidere la «Shaorma la Tzancă». În București, pe bulevardul Ion Mihalache, nr. 71, zona 1 Mai, aproape de Piața Victoriei. Va fi o nebunie totală, începând cu orele 16.30 o sa fim acolo. Chiar eu, personal, voi da șaorme gratis, și prietenul meu Alex Velea și Anda Adam și multe surprize”, a spus Tzancă Uraganu, înainte de a deschide shaormeria.

După cum se poate vedea în imaginile apărute pe internet, câteva sute de persoane au fost prezente la deschiderea oficială a sharmeriei lui Tzancă Uraganu.

@antoniocristiano77 #tzancauraganu #lashaormalutzanca ♬ original sound - Cristi Dizel

„Vă salutăm, dragi prieteni. Vă anunțăm că, în cel mai scurt timp, pe străzile din România vor apărea mai multe shaormerii care se vor numi «Shaorma la Tzancă». Vă pupăm, s-a semnat, cu Dumnezeu înainte”, spunea în urmă cu doar câteva luni Tzancă Uraganu.

@info.hood Shaorma “La Tzancă” GRATIS!! ????#5pasidebine #misiuneatiktok #fy #fyp #manele #tzanca #viral #bucuresti #tzanca #free ♬ Tomberonul - Tzanca Uraganu

Vezi și: Selly: „Contract de 1 milion de euro”




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!