Ultima postare a Mihaelei Rădulescu pune internauții pe gânduri: ”China, Italia...”

Ultima postare a Mihaelei Rădulescu pune internauții pe gânduri:  China, Italia...
Data: 25 Martie 2020
Având în vedere situația actuala în care ne aflăm, fiind cu toții sfătuiți să stăm cât mai mult izolați, mediul online a devenit locul unde majoritatea oamenilor își petrec timpul. 

Mihaela Rădulescu este una dintre vedetele care susține autoizolarea și încurajeză oamenii să aibă cât mai mult grijă de ei. Frumoasa vedetă este și ea activă pe rețele de socializare împărțind cu internauții părerile ei despre iubire, viață și sănătate. 

Citește și

Ultima ei postare ne pune pe toți pe gânduri. Vedeta a postat o poza despre jocul Domino și despre cum a început, de fapt. 

"Mă gândeam la dominoul asta cu țările lumii, cu piese care cad una dupa alta. Domino care a început în China... și am găsit asta.  China, Italia ?! Na, m-a pus pe gânduri..." 

"Cea mai veche mențiune despre domino este din Cântecul Dinastiei pe care China l-a găsit în textul Former Events în Wulin, de către Zhou Mi (1232-1298). Domino-urile moderne au apărut pentru prima dată în Italia în secolul XVIII, dar nu se cunoaște modul în care domino-urile chineze s-au dezvoltat în jocul modern. Este posibil ca misionarii italieni din China să fi adus jocul în Europa." 

Pandemia de coronavirus a luat amploare în China, iar apoi s-a extins "ca un efect de domino" pe întreg globul, Italia devenind la momentul actual cea mai afectată țara din cauza acestui virus, având 69.176 de oameni infectați și 6820 de decese. Italia a depășit zona Hubei din China care până acum câteva zile înregistra cele mai multe cazuri de infectare și de decese din lume, respectiv 67.801 și 3160.   
 

Ce piese ascultă obsesiv românii în plină pandemie


 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies