Uma Thurman își sărbătorește ziua de naștere. Cum arată actrița din Kill Bill, după 18 ani de la lansarea celebrului film

Uma Thurman își sărbătorește ziua de naștere. Cum arată actrița din Kill Bill, după 18 ani de la lansarea celebrului film
Citeste mai mult despre: Uma Thurman, filme, hollywood, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 29 Aprilie 2021
Data actualizare: 29 Aprilie 2021
Uma Thurman este una dintre cele mai faimoase vedete de la Hollywood din toate timpurile. „Muza” lui Quentin Tarantino împlinește astăzi 51 de ani. 

Uma Thurman este o figură importantă în cinematografia mondială, iar rolul ei din Kill Bill (2003) i-a adus multe premii și o popularitate foarte mare. La 51 de ani, vedeta este o mămică împlinită și o actriță de succes. Ea continuă să fie distribuită în filme și seriale TV. În unul din filmele recente, ”The War with Grandpa” (2020), aceasta joacă alături de Robert De Niro. În respectiva comedie de familie, ea interpretează rolul fiicei (Sally Marino-Decker) lui De Niro (Ed Marino).

Uma Thurman are doi copii, în urma căsătoriei cu actorul Ethan Hawke, o fată pe nume Maya Hawke (22 de ani) și un băiat pe nume Levon Roan Thurman-Hawke (19 ani). De asemenea, actrița mai are o fetiță, Luna Thurman-Busson (8 ani), în urma relației cu omul de afaceri francez Arpad Busson. Cei trei frați se înțeleg de minune și adesea postează fotografii în care apar împreună. (vezi mai multe imagini în galeria foto)
 


Sursă foto: Getty Images, Instagram/ levon.th

Vezi și: Întrebarea Mesei cu Adina Buzatu - "Dacă o zic pe asta, chiar iese scandal de presă"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies