Un fotomodel din Rusia își caută iubit în timpul pandemiei de coronavirus: „Vom petrece trei luni împreună”

Un fotomodel din Rusia își caută iubit în timpul pandemiei de coronavirus: Vom petrece trei luni împreună
Citeste mai mult despre: coronavirus, fotomodel, Rusia,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 26 Martie 2020
Data actualizare: 28 Martie 2020
Deși la nivel mondial există peste 645.000 de persoane infectate cu noul coronavirus și peste 29.900 de decese cauzate de acest virus, încă există în lume persoane care iau în râs această pandemie sau încearcă să-și facă reclamă în această perioadă grea.

Din categoria persoanelor care nu au înțeles că pandemia de coronavirus este cât se poate de reală face parte și un fotomodel din Rusia, Maria Liman, care afirmă că nu dorește să stea singură în autoizolare. Potrivit presei de peste hotare, tânăra în vârstă de 26 de ani, care este fost model Playboy, a rămas blocată în Londra, iar din această cauză a simțit nevoia să anunțe că vrea să aibă alături un bărbat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мария Лиман (@liman_maria) on

„Caut un bărbat fermecător și sexy care să nu aibă coronavirus și care să-mi devină partener pentru următoarele trei luni. Va sta izolat în casă alături de mine și vom petrece niște momente minunate împreună în carantină”, a fost primul mesaj postat de Maria Liman.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мария Лиман (@liman_maria) on

Apoi, fostul iepuraș Playboy a venit cu un nou mesaj pentru fani: „Frumoasa adormită își așteaptă prințul pe care îl va lua în custodie. Unde este acest curajos chipeș care va învinge virusul și mă va salva? Te rog, grăbește-te! Toate stocurile de alimente pe care le-am cumpărat se vor termina în curând. Spune-mi cum ai de gând să petrecem aceste momente de neuitat”.

foto: Instagram Maria Liman

Vezi și: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Ruby
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies