Un nou episod în scandalul dintre Abi și Alex Velea! Cei doi și-au spus cuvinte greu de reprodus

Un nou episod în scandalul dintre Abi și Alex Velea! Cei doi și-au spus cuvinte greu de reprodus
Citeste mai mult despre: Abi, Alex Velea, Lino Golden,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 25 Mai 2020
La începutul acestui an, între Alex Velea și Abi a pornit un război care părea că s-a terminat, însă cel care s-a autointitulat „Rege pă România” a lovit din nou în partenerul Antoniei.

În luna ianuarie, după ce au fost la vizionarea pentru presă și vedete a unui film abia lansat, Abi a dezvăluit că Alex Velea a vrut să îl bată, din cauza unor story-uri pe care le-a postat pe Instagram.

Pentru a se apăra, Alex Velea a postat pe YouTube un vlog prin care afirmă că nu a vrut să îl bată pe Abi, filmuleț ce a ajuns rapid numărul 1 în trending. Simțind că nu este de ajuns să facă doar un vlog, după doar două zile, partenerul Antoniei a lansat și un disstrack realizat special pentru Abi.

După vlog-ul și disstrack-ul lui Velea, Abi a apărut tot mai rar pe rețelele de socializare, iar multă lume a afirmat că scandalul cu artistul i-a fost fatal, astfel că urmează să dispară definitiv din spațiul public și din atenția presei și a fanilor.

Însă, la mijlocul lunii mai, Alex Velea a postat pe YouTube un nou disstrack, „Ciorditoru’ PUR”, despre care internauții au afirmat că este dedicat lui Zbir și Abi.

Parcă motivat de cele trei clipuri postate de partenerul Antoniei, Abi nu s-a putut abine și a lansat și el un disstrack pentru Alex Velea, „Câinele meu”, în care îl atacă dur pe artist, aruncând cu vorbe greu de reprodus într-un clip care a strâns aproape 2 milioane de vizualizări în 24 de ore.

Imediat după ce Abi a lansat pe YouTube videoclipul, Lino a sărit în apărarea lui Alex Velea și a lansat și el un disstrack, „Abi$”, în care lansează un atac dur la adresa celui autointitulat „Rege pă România”.

Vezi și: 

FULLSCREEN
Un nou episod în scandalul dintre Abi și Alex Velea! Cei doi și-au spus cuvinte greu de reprodus
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO