Unde s-au mutat Prințul Harry și Meghan Markle din cauza pandemiei de coronavirus

Unde s-au mutat Prințul Harry și Meghan Markle din cauza pandemiei de coronavirus
Data publicarii: 27 Martie 2020
Data actualizare: 27 Martie 2020
Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex, au părăsit Canada în mijlocul pandemiei de coronavirus și s-au mutat într-o nouă casă din California, împreună cu fiul lor, Archie.

Prințul Harry și Meghan Markle au fugit din Canada și s-au mutat în California din cauza pandemiei coronavirusului.

Se presupune că ducele și ducesa de Sussex au plecat în SUA înainte de închiderea granițelor din cauza izbucnirii virusului mortal.

Tatăl lui Harry, Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, a fost testat pozitiv pentru Covid-19.Cu toate acestea, a fost văzut pentru prima dată noaptea trecută de la diagnosticul său și părea a fi într-o stare bună. 

Între timp, se spune că Harry și Meghan s-au mutat aproape de Hollywood cu fiul lui Archie, în vârstă de 10 luni, și sunt toți în izolare.

Un apropiat ai acestora a declarat pentru The Sun: „Harry și Meghan au părăsit Canada pentru totdeauna.Frontierele se închideau și zborurile se opreau. Trebuiau să iasă."

„Dar această mișcare a fost planificată de ceva timp. Și-au dat seama că în Canada lucrurile nu vor funcționa pentru ei din anumite motive și au vrut să aibă sediul în zona Los Angeles."

„Au o rețea de asistență mare acolo. Este locul în care se bazează noua lor echipă de agenți, PR și manageri de afaceri de la Hollywood. Meghan are mulți prieteni acolo și, bineînțeles, mama Doria. "

Se speculează că Sussexii au lăsat conacul de 11,4 milioane de lire sterline pe care îl închiriaseră în Vancouver și au luat un avion privat din oraș cu puțin timp înainte ca președintele american Donald Trump și premierul canadian Justin Trudeau să închidă granița dintre țările lor.

Fosta actriță Meghan a crescut în Los Angeles unde încă mai trăiește mama ei Doria Ragland.

Potrivit revistei America's People, Harry, de 35 de ani, și Meghan, de 38 de ani, „trăiesc într-un resort retras și nu s-au aventurat în afara pandemiei de coronavirus”.

O sursă a spus: „După ce au locuit pe insula Vancouver anul trecut în noiembrie, cuplul a părăsit Canada acum pentru a începe o nouă viață în California. Meghan cunoaște foarte bine zona și o apropie de echipa ei de PR, consilieri de afaceri și agenți de la Hollywood."

Foto: Profimediaimages.ro

Viata Bate Vlogul - Sezonul 2. Emil Rengle si cei 13 vloggeri lanseaza videoclipul piesei Viata Bate Vlogul
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies