Valentin Ionașcu, motivul pentru care nu va mai apărea la ”Visuri la cheie”

Valentin Ionașcu, motivul pentru care nu va mai apărea la  Visuri la cheie
Citeste mai mult despre: Visuri la cheie, Valentin Ionascu,
Data publicarii: 12 Mai 2021
Data actualizare: 12 Mai 2021
Cel de-al 8-lea sezon al emisiunii „Visuri la cheie”, ale cărui filmări abia au început, vine cu schimbări: doi arhitecți noi, entuziasmați și optimiști, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu, se alătură echipei. În schimb, nu vor mai apărea Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu. 

Valentin Ionașcu a explicat, în exclusivitate pentru protv.ro, motivul pentru care nu va mai apărea la ”Visuri la cheie”.

 „Proiectul “Visuri la cheie”, este un proiect ce va rămâne mereu aproape de sufletul meu, sunt bucuros că am întâlnit și ajutat atât de multe familii. Le mulțumesc tuturor celor pe care i-am întâlnit, au fost un exemplu de curaj, speranță și perseverență. Au fost 3 sezoane foarte solicitante pentru mine, cu mare implicare profesională și personală, dar cu satisfacții pe masură.

În perioada ce urmează vreau să mă concentrez pe proiectele personale, activitatea atelierului de desen „La nivelul ochiului” s-a mărit, la fel și proiectele din biroul de arhitectură, așadar este nevoie de prezența si implicarea mea constant. Ma bucur și că vara aceasta voi petrece mai mult timp alături de familie, dorim să finalizam șantierul pentru The White Manor – un spațiu multifuncțional aproape de București, care a devenit locul de joacă preferat al lui Achim.

Au început filmările pentru sezonul 8, eu le urez mult succes colegilor și abia aștept difuzarea emisiunii. Visuri la Cheie este un proiect cu, despre și pentru oameni, un proiect care schimbă destine și aduce bucurie.”
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies