Valentina Pelinel, bilanț „pe plus” la 41 de ani: „Simt cu adevărat ce înseamnă să fii recunoscător”

Valentina Pelinel, bilanț pe plus la 41 de ani: Simt cu adevărat ce înseamnă să fii recunoscător
Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt căsătoriți din 2018. FOTO: @valentinapelinel
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 08 Decembrie 2021
Data actualizare: 08 Decembrie 2021
Valentina Pelinel încheie 2021 într-o notă optimistă și dezvăluie ce a adus echilibru în familia ei în acest an. Fostul fotomodel sărbătorește 41 de ani alături de soțul Cristi Borcea, unul dintre motivele pentru care se poate declara fericită.

Valentina Pelinel spune că se simte recunoscătoare pentru ceea ce are, deși anul 2021 i-a demonstrat că poți pierde ușor tot ce îndrăgești mai mult în viață. La 41 de ani, sărbătoriți miercuri, vedeta a făcut un bilanț al anului pe care-l încheiem, punctând lucrurile care i-au adus echilibru.

Într-o postare pe rețelele sociale, Valentina Pelinel apare alături de partenerul ei de viață, Cristi Borcea, cu care are trei copii: un băiat și două fete gemene.

În ziua în care împlinesc 41 de ani înțeleg și simt cu adevărat ce înseamnă să fii recunoscător. Pentru viața mea, pentru sănătatea mea, pentru familia și prietenii mei, pentru fiecare dimineață în care avem o nouă șansă. O șansă să facem lucrurile bine, corect, înțelept, dar și cu mult entuziasm. Pentru că timpul nu curge decât într-o singură direcție, iar viața este făcută pentru a fi trăită mai mult și gândită mai puțin. Va doresc tuturor o zi plină de iubire și recunoștință”, a scris Valentina Pelinel pe rețelele sociale.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt căsătoriți din 2018. Înainte de acest mariaj, Pelinel a fost măritată cu omul politic Cristian Boureanu, de care s-a separat în 2014. 

Fotografii: @valentinapelinel

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!