Valentina Pelinel, pictorial în piscină pentru afacerea familiei

Valentina Pelinel, pictorial în piscină pentru afacerea familiei
Valentina Pelinel spune că se simte grozav la 40 de ani. FOTO: @valentinapelinel
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 28 Mai 2021
Data actualizare: 28 Mai 2021
Valentina Pelinel e topmodel și la 40 de ani. Mamă a trei copii, soția lui Cristi Borcea încă face senzație în costum de baie. Azi, podiumul e ștrandul familiei.

Valentina Pelinel și-a etalat formele la piscină pentru a promova afacerea familiei, rețeaua de ștranduri din Capitală. Soția lui Cristi Borcea a anunțat beneficii pentru familiile cu copii care vin la ștrand în următoarele două weekend-uri.

Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, care i-a pus în valoare corpul, Valentina Pelinel a demonstrat că se pot face afaceri și din piscină. 

Doamna Borcea realizează ședințe foto la începutul fiecărui sezon estival, pentru a susține afacerea familiei.


Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii – un băiețel pe nume Milan și gemenele Indira Maria și Rania Maria. 

Cei trei copii au venit pe lume într-o perioadă grea pentru fostul finanțator de la Dinamo. Cristi Borcea a petrecut peste 6 ani de detenție în urma implicării în scandalul transferurilor de fotbaliști. 

Deși inițial declarase că a făcut copiii în timpul permisiilor primite de la penitenciar, Cristi Borcea a recunoscut că el și soția lui au apelat la fertilizare in vitro. Nu au specificat de câte ori.

Fotografii: Agerpres/Inquam Photos/@valentinapelinel

Vezi și VIDEO: Valentina Pelinel, o mamă puternică 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies