Valentina Pelinel, portret de familie. Imaginea adorabilă cu toți copiii vedetei, care a topit inima fanilor

Valentina Pelinel, portret de familie. Imaginea adorabilă cu toți copiii vedetei, care a topit inima fanilor
Citeste mai mult despre: Valentina Pelinel, copii, gemene,
Autor: Redactia
Data publicarii: 28 Octombrie 2019
Data actualizare: 28 Octombrie 2019
Valentina Pelinel își ia rolul de mamă foarte în serios. Vedeta se dedică sută la sută creșterii celor mici, care au devenit principala ei preocupare. Ce-I drept, nici nu poți face prea multe când ai trei copii mici :)

Valentina Pelinel a prezentat, pentru prima oara, pe rețelele de socializare “minunile” din viața ei. Vedeta a postat o imagine în care apare alături de toți cei trei copii, ocazie cu care putem să le admiram și pe superbele sale gemene. Până acum, fostul model nu le-a arătat chipurile celor doua fetițe. Îmbrăcate în rochițe cu motive florale și cu bentițe pe cap, gemenele pozează cuminți alături de frățiorul lor mai mare.

“Copiii sunt cea mai mare binecuvântare din viața noastră”, a scris Valentina Pelinel pe Facebook. 

De curând, Valentina Pelinel și-a cucerit fanele cu o imagine din bucătăria sa. Soția lui Cristi Borcea le-a arătat admiratoarelor sale că și pe ea o copleșesc treburile zilnice.

Îmbrăcată într-o superbă rochie de seară neagră, descălțată de pantofi, Valentina Pelinel s-a urcat pe blatul de la bucătărie și a pozat că o adevărată divă. Doar că în jur este super dezordine. Cereale, biberoane, fructe, jucării… toate la grămadă. Mămicile au înțeles-o perfect! E greu cu trei copii mici să ai mereu casa ordonată. 

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies