Vanessa Bryant, replică tăioasă pentru mama ei, care o acuză că a dat-o afară din casă

Vanessa Bryant, replică tăioasă pentru mama ei, care o acuză că a dat-o afară din casă
Vanessa Bryant și mama ei, Sofia Urbieta Laine. FOTO: Getty Images/@davevaladez
Autor: Dan L. Brumar
Data: 22 Septembrie 2020
Văduva lui Kobe Bryant s-a declarat dezamăgită după ce a văzut-o pe mama ei plângându-se la televizor că a fost înlăturată.

Vanessa Bryant a reacționat imediat la acuzele mamei ei, care s-a confesat într-un interviu televizat că a fost dată afară din casă de propriul copil. Văduva lui Kobe Bryant spune că a primit o lovitură sub centură de la femeia pe care o considera aliatul ei.

Soțul meu și fiica mea au murit neașteptat, iar mama mea îndrăznește să mă vorbească de rău la TV, în timp ce varsă lacrimi după o mașină și o casă care nu erau pe numele ei”, a răspuns Vanessa Bryant pentru revista People.

Văduva lui Kobe Bryant susține că mama ei nu a ajutat-o deloc în perioada care s-a scurs de la moartea celor dragi ei și că nu a făcut decât să pozeze în victimă.

Și-a scos toate bijuteriile cu diamante, și-a golit apartamentul pe care eu i l-am oferit, și-a dus mobila într-un depozit ca să pară neajutorată. Soțul meu și cu mine am susținut-o financiar în ultimii 20 de ani, și voi continua să fac asta, pe lângă pensia alimentară lunară”, a mai spus Vanessa Bryant.

Cu o zi în urmă, Sofia Urbieta Laine susținea la un post de televiziune că a fost dată afară din casă de fiica ei fără nicio explicație. „Mi-a spus: Vreau să pleci din această casă. Mai mult, mi-a zis că își vrea și mașina înapoi, și o vrea acum”, a spus femeia.

Vanessa Bryant și-a manifestat dorința ca „războiul” cu mama ei să înceteze în mass media odată cu această intervenție publică a ei.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Drama pe care Alina Pușcău a trăit-o în copilărie. Ce regrete are despre relația cu tatăl ei

FULLSCREEN
Vanessa Bryant, replică tăioasă pentru mama ei, care o acuză că a dat-o afară din casă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies