Vanessa Bryant, văduva lui Kobe Bryant, și-a dat mama afară din casă

Vanessa Bryant, văduva lui Kobe Bryant, și-a dat mama afară din casă
Vanessa Bryant s-a certat cu mama ei. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 22 Septembrie 2020
La aproape 8 luni de la moartea soțului ei, legendarul Kobe Bryant, Vanessa Bryant o îndepărtează din viața sa pe cea care i-a fost cel mai aproape în această perioadă grea.

Kobe Bryant era foarte apropiat de soacra lui, Sofia Urbieta Laine. Femeia i-a fost ca o mamă, după ce relația cu propriii părinți s-a deteriorat considerabil. Femeia a continuat să o susțină emoțional pe fiica ei după moartea legendarului baschetbalist. Însă, acum, Vanessa Bryant a respins-o.

Conform jurnalistului mexican David Valdez, Sofia Urbieta Laine a fost dată afară din casă de fiica ei. Femeia explică într-un interviu acordat postului Univision că Vanessa i-a cerut să plece din casa în care locuiau împreună.

Mi-a spus: Vreau să pleci din această casă. Mai mult, mi-a zis că își vrea și mașina înapoi, și o vrea acum”, s-a confesat aceasta în interviul susținut în limba spaniolă. Vanessa Bryant i-a dat replica imediat. Vezi AICI răspunsul ei!

FOTO: @davevaladez

Până acum, Sofia Urbieta locuia în aceeași casă cu fiica ei, o vilă impresionantă din orașul Irvine, California. În interviu, ea spune că nu știe care sunt motivele pentru care Vanessa se poartă așa cu ea. În ultimele luni, Sofia i-a fost aproape fiicei ei, care a fost devastată de pierderea soțului și a fiicei lor, Gianna.  

Sofia Urbieta Laine și-a crescut cele două fiice singură, după ce a divorțat de tatăl lor la câțiva ani după ce a născut. Femeia s-a recăsătorit cu Stephen Laine, al cărui nume a fost preluat și de Vanessa.

Vanessa Bryant a moștenit averea impresionantă și afacerile în derulare ale lui Kobe Bryant după moartea fulgerătoare a acestuia, survenită la 26 ianuarie 2020.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: BiBi, o zi ca turist în București cu Jaguar F-Pace - partea 1

FULLSCREEN
Vanessa Bryant, văduva lui Kobe Bryant, și-a dat mama afară din casă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies