Vica Blochina, cea mai hot apariție din acest an! S-a fotografiat așa și a postat imaginea pe Instagram

Vica Blochina, cea mai hot apariție din acest an! S-a fotografiat așa și a postat imaginea pe Instagram
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 13 Octombrie 2020
Data actualizare: 07 Februarie 2021
Ajunsă la 46 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în această vară, Vica Blochina demonstrează aproape zilnic că, pentru ea, vârsta este doar un număr.

După ce a devenit cunoscută publicului larg drept amanta lui Victor Pițurcă, Vica Blochina a participat la mai multe show-uri TV și a reușit să-și facă un nume în lumea mondenă, ajungând să fie astăzi una dintre cele mai mediatizate vedete din țara noastră.

Născută în Lituania, Vica Blochina este fostă balerină profesionistă, iar trupul frumoasei blonde arată în continuare ca al unei adolescente. Datorită acestui aspect, vedeta nu ratează nicio ocazie de a se fotografia în ipostaze cât mai incendiare, iar zilele trecute le-a făcut o mare surpriză celor peste 200.000 de persoane care o urmăresc pe Instagram.

Vica Blochina a postat pe celebra rețea de socializare un selfie în care apare nud, imaginea adunând instant mii de like-uri.

„Superbă, senzuală, prină de erotism”, „Frumos trup” și „Rusoaico mea preferată” au fost doar câteva dintre comentariile pozitive pe care internauții le-au lăsat în dreptul fotografiei. Au existat însă și persoane nemulțumite, care au pus-o la zid pe Vica Blochina: „Mi-ai plăcut întotdeauna ca femeie ca mamă, dar cu așa o poză pe Instagram ce pot spune... Strigător la cer. Sincer, ai vrut să ne arăți ce?”.

foto: Instagram Vica Blochina

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies